2777
2789
جنین تشکیل نشده. دکترمم گفت باید سقط بشه. الان من 8 تا ازین قرصا دارم. دیشب یه زیر زبونی استفاده کرد ...

فدای سرت عزیزم.انشالله دوباره به زودی باردار میشی.زیر زبونی بذار و زیره دم کن بخور.فعالیتتم زیاد کن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من دکتر میرفتم وقتی باردار بودم یه خانمی بچش دوماهه مرده بود تو شکمش یک ماه بود که قرص میخورد نمیوفتاد کلیع هاش عفونت کرده بود پول بیمارستان نداشت بره کورتاژ کنه   

😐وگاهی دل به دل آه دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت عزیزم.انشالله دوباره به زودی باردار میشی.زیر زبونی بذار و زیره دم کن بخور.فعالیتتم زیاد کن

مرسی عزیزم. بار دوممه. دیگه باید برم دنبال آزمایشهای تخصصی. خدا کنه حسرتش به دلم نمونه😢

قربون بودنت برم پسرم... 
من دکتر میرفتم وقتی باردار بودم یه خانمی بچش دوماهه مرده بود تو شکمش یک ماه بود که قرص میخورد نمیوفت ...

آخی عزیزم😢. خدا هیچکسیو گرفتار دوا و دکتر نکنه

قربون بودنت برم پسرم... 
مرسی عزیزم. بار دوممه. دیگه باید برم دنبال آزمایشهای تخصصی. خدا کنه حسرتش به دلم نمونه😢

نگران نباش عزیزم.دختر عمو منم مشکل ایمنی داشت دوبار این اتفاق براش افتاد.سر سومین حاملگیش تحت نظر بود الان ی دختر چهارساله داره

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آخی عزیزم😢. خدا هیچکسیو گرفتار دوا و دکتر نکنه

اره بنده خدا دکتر هم میگفت به من ربطی نداره که پول نداری یا میری کورتاژ یا خودتم میمیری   

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
واقعا که

فقط پولو میبینن .میگفت با کلی بدهی قرص میخرم یه ماهه ولی پول کورتاژ ندارم .صورتش زرد شده بود حالش بد بود فک کن یه ماه یه جنین مرده تو شکم بمونه چی میشه 

😐وگاهی دل به دل آه دارد