2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به منم کمک کنین دارم میمیرم 

دلم میخواد بمیرم 

تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ 

۴ ماهه باهمیم ۴ ماهه گل کشیدنو ترک کرده و توهم گل هنوز باهاشه متاسفانه توهمشم اینجوریه که فکر میکنه همه ادما میخوان اذیتش کنن و پشت سرش حرف و داستان در بیارن گاهی میره میشینه فکر میکنه چحوری دستشونو رو کنه و بخاطرم سیگار و مشروبم ترک کرده 

یه وقتایی باهام تا صبح بیدار بوده چون حالم بد بود 

هرکاری از دستش بر اومد برام کرد 

یه بار حتی توی بدترین دعوامونم بهم توهین نکرد 

وقتی توی تملس تصویری میبینتم کلی ذوق میکنه

هیچوقت حتی یه بارم حرف جن.سی یا درخواست جن.سی نکرد 

وقتی اون دوسم داره دائم داره برام تغییر میکنه من چجوری ترکش کنم

صبح هم رفته مو بکاره که برا من جذاب تر بشه

و همه بهم میگن دیوونه ای؟ ترکش کن🙂

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خودکشی کرده بود ؟

همش پانزده سالش بود...دچار توهم میشد...باباش اعتیاد شدید داشت..مامانش هم تمام اوقات سرکار بود...گفت دکتر گفته باید تیمارستان بستری سی....قرص اعصاب ها رو یه جا خورده بود تا بمیره

میشه به منم کمک کنین دارم میمیرم دلم میخواد بمیرم تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ ۴ ماهه باهمیم ...

ترکش کن ..نزار بیشتر از این وابسته شی...ترک نکرده اعتیاد رو..توهم شیشه هم داره نه گل

میشه به منم کمک کنین دارم میمیرم دلم میخواد بمیرم تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ ۴ ماهه باهمیم ...

نمیدونم بهت چی بگم اما فکر کنم خودت دلت نمیخواد تمومش کنی.

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌