2777
2789

ایندفعه خیلی دقت کردم  تو خونه جدیدمون صدای همسایه  نیاد بعد چند روز یه مستاجر بالای خونمون اومدن که باز  صدای رابطه اشون و صدا فحش و پاهاشون دیونه ام کرده 

لعنت به این خونه های بساز بفروش 😑😑😑 حتی صدای قلقل قلیونشون میاد 

این کاربری دست سه نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده.خداروشکر ما بالاسری و پایین نداریم اما یه همسایه داریم که ساختمون بغلی ماست و دیوارش چسبیده به دیوار ما .یعنی روانی به تمام معناس .یه بچه داره ۱۰ ساله یهو میبینی زنیکه یه جیغ بنفش میزنه لنگ ظهر و فحش میده به بچه.عجیبه اصلا.صداش کل کوچه رو میگیره

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

واقعا رابطه ؟ چه بد انسانیت شون کجا رفته .این حیون بازی ها چیه شرم آوره .

اره شاید باورت نشه وقتی تذکر دادم جوری رید به من که انگار صدای رابطه من بوده 😑

این کاربری دست سه نفره

یساعت پیش پسرم میخواست بخوابه،یهو داد مرد همسایه سربچه هاش اومد،پسرم ترسید و گفت یا ابالفضل😂😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.