2777
2789
عنوان

دوستان کسی مشکل انعقاد خون داره

549 بازدید | 4 پست

با این مشکل فیلر تزریق کردین؟ مشکلی پیش نیومده؟ 

دکتر رفتین؟ راهی واسه خوب شدن انعقاد هست ؟

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
انعقاد یعنی خونتون رقیقه دیر لخته میشه قطع میشه؟

من دکتر نرفتم ولی چیزایی که راجعش خوندم این بوده که خون توی جراحی یا بریدگی زیاد از دست میره و تبدیل به لخته و هما توم میشه . توی بدن هم علائم کبودی و خون مردگی بخصوص توی پا و دسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر نرفتم ولی چیزایی که راجعش خوندم این بوده که خون توی جراحی یا بریدگی زیاد از دست میره و تبدیل ...

من علامت کبودی رو دارم دکتر خون گفت معمولا چیز عادیه تغییر ماهانه هورمونای زنه

ولی ازمایش بده منم ندادم

فقطم توی مرکز انتقال خون باید داد 

کاربری واگذار شده
من علامت کبودی رو دارم دکتر خون گفت معمولا چیز عادیه تغییر ماهانه هورمونای زنهولی ازمایش بده منم ندا ...

دکتر خون رفتی ؟ چرا آزمایش ندادی؟ 

من معمولا بدون دلیل توی پا یا دستمه ی لکه کبود رنگ میشه درد میکنه بعد از یکی دوروز درد نداره و تبدیل به خون مردگی میشه و بعد از چند روز محو میشه

ولی ی جراحی داشتم بهم گفتن انعقاد خون دارم و نباید انجام بشه ولی با اصرار خودم جراحی شدم