2777
2789
عنوان

جواب درست به دامادمون چیه

391 بازدید | 45 پست

من و خواهرم پنج فاصله سنی داریم و شوهرامون همسن و همکلاس بودن قبلا

اینا کفتم که بدونین چقد روابط ما زیاده 

شوهر خواهرم پرسنل بیمارستانه و مطب هم دارن وضع مالی خوبی دارن ولی مقداری عقده ای و خود شیفته هستش

بعد اینا رفتن ترکیه امشب اومدن و منم اصلا انتظار سوغاتی نداشتم ،خواهرم یه لباس نسبتا ارزون واسم گرفته بود و گفت وقت خرید نداشتیم (منم میدونم شوهرش نزاشته، خودشم معلمه)منم از خواهرم تشکر کردم و گفتم  خیلی لطف کردی من به اینم راضی نیسم و واقعا من دلتنگ خودش بودم و کادو نمیخاستم 

خواهر شوهرم پشت سر من سرش تو موبایل بود و میشنید 

نگو بد ش اومده که خواهرم یه لباس سیصد تومنی برام کرفته ،وقتی خاستن برن شوهر خواهرم وسایلو جمع میکرد که به خواهرم گفت پ اون لباس رو چیکار کردی داخل وسایل نیس، منم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیکه رو گرفتم که میخاست بفهمونه راضی نیس 

ولی کفتم شاید اشتباه کردم

به خواهرم زنگ زدم و گفتم چرا این حرف و زد اول خاست منکر بشه ولی در اخر اعتراف کرد و گفت به خاطر این حرف شوهرش دعواشون شده 

و شوهرش گفته پ چرا اونجا بهم نگفته بودی برا خواهرت میکیریش 

چه شوهر دلیلی هست خواهرت خودش هم حقوق داره و اینقدر تو سری خوره

لباسه رو بنداز جلو دامادتون خاله زنک بدبخت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بعد من لباس و اوردم و قسم خوردم پسش بدم

ولی نمیدونم رفتار درست چیه 

اینکه به دامادمون بی مخلی کنم و سرد بشم 

یا فردا لباس رو ببرم خونشون

یا خواهرم بگه که من از حرفش ناراحت شدم 

پس بدم زشت نیست؟یا اینکه بی نحلی کنم از این ببعد

پس بده

والا به فکر زشت بودنش هم نباش رفتار ایشون خیلی زشته

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
عزیزم نباید ب روی خواهرتون می آوردی. بعدا ب بهانه کوچیک بودن یا نیومدن بهتون بهش پس میدادی. البته خو ...

من و خواهرم هیلی صمیمی هستیم  و خواهرم دلش شکست وقتی شوهرش پیش خودم ناراضی بودنش اعلام کرد