2777
2789
عنوان

کسی هست بچه شیرخوارش

141 بازدید | 23 پست

شیر نخوره چندروز بعد درست بشه الان یکهفته بیشتره بچم شیر نمیخوره یکم با مکافات میدم دکتر هم بردم هی نیایید بگید دکتر ببر چندروز پیش بردم دکترشم بهترینه 

فقط میخام کسایی که شرایط منو داشتن یا دارن بدونم درست شدن یا نه همچنان شیر نخوردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ ماهشه

پسر من ۱۸ ماهشه اصصصصصلا شیر نمیخوره

تا ۶ ماهگی شیر خودم و شیر خشک خورد

ملی الان ۷ یا ۸ ماهه اصلا شیر نمیخوره

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سلام استارتر شما ، کامنت منو تو تاپیک پربازدید که ترکیده ریپلای کرده بدین کنجکاوم بدونم چی بوده ؟!

سلام 

نمیدونم موضوعش چی بود و چه پستی گذاشته لودید؟

پس چی میخوره؟

غذا خیلی خوب می‌خورد ولی عید تو آی سی یو بستری شد به خاطر عفونت بعد اون دیگه غذا هم نمیخوره

دو قاشق میخوره پا میشه میره

من فقط حرص میخورم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
غذا خیلی خوب می‌خورد ولی عید تو آی سی یو بستری شد به خاطر عفونت بعد اون دیگه غذا هم نمیخورهدو قاشق م ...

آی سی یو برای چی ؟

خدا بچه هامون رو حفظ کنه ان شاءالله 

آی سی یو برای چی ؟خدا بچه هامون رو حفظ کنه ان شاءالله

سه روز تب داشت چند بار بردمش دکتر خوب نشد آخر سر ازش آزمایش گرفتن گفتن عفونت داره

دیگه داشت اوکی میشد یعنی دکتر گفت مرخصی جمع کن برید دیگه

من داشتم وسایلمون جمع میکردم دکترش پیجم کرد گفت نمیتونم بذارم برید

گفتم جرا

گفت گلبول های سفید خون بچه ات خییییییییلی کمه

باید برید تو اتاق ایزوله

دو روز بعد از رفتن به اتاق ایزوله پسر من اسهال شدددددددددید گرفت

یعنی هر ۵ مین پوشکش کثیف میشد

پشتش سوخته بود جیغ می‌زد

بمیرم براش

آنقدر اسهال رفت تا اینکه داشت از حال میرفت،رنگش شد مثل گچ دیوار و بی حال افتاده بود بغل باباش و به شدت داشت میلرزید

و بردنش تو picu 

گفتن به خاطر اسهال و استفراغ شدید اسیدوز شده و انزیمای کبدش به هم خورده

خلاصه که انقدر ازش رگ گرفتن،از دستش،پاش

همه جاش  سوراخ شده بود و دیگه جایی نمونده بود که بهش سرم بزنن

ایندفعه cv line کردن

یه رگ مستقیم از قلبش پیدا کردن سرم زدن

تقریبا نزدیک سر شونه اش

یه هفته ام اونجا بود یعنی در کل ۱۵ روز ما بیمارستان بودیم و فقط خدا میدید که من چی کشیدم

خدا واسه هیچ مادری نخواد و هیچ بچه ای تو بیمارستان عذاب نکشه به حق بزرگیش