2777
2789

خانوما اگه وضع مالیتون خوبه حتما برین خصوصی و سزارین کنین،طبیعی هم مشکلات خودشو داره،اولش دردای وحشتناکش بعدم گ.. شادی واژن ک شوهراتون هی ایراد میگیرن

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برامنم گفته 2 اذر .منم میگم طبیعی باشه .هرروزم پیاده روی میکنم ک بتونم برا طبیعی .خیلی میترسم ا ...

من ك پياده روي شروع نكردم

فقط خونه مون طبقه دومه و من همش بايد پله بيام تاخونه

واينكه چندتا حركتو انجام دادم براي سفاليك شدن

ميخوام حركتاي پيج نيلومعظمي رو شروع كنم

خانوما اگه وضع مالیتون خوبه حتما برین خصوصی و سزارین کنین،طبیعی هم مشکلات خودشو داره،اولش دردای وحشت ...

من خواهرم دوتا طبيعي زايمان كرده اصلا مشكلي نداره

خودمم با يكي تاحالا مشكلي ازاين بابت نداشتم

خوشبحالتون بچتون پسره،من دوتا دخمل دارم خیلی دلم میخاد سومیش پسر باشه،تا دهن مادرشوهر خواهر شوهر و ب ...

دختره ک خیلیم شیرینه .من دعا دعا میکردم دخمل باشه اما پسره.الان ک دخترو پسر نداره دیگه دخترا تازه از پسراخیلی بهترن .

دختره ک خیلیم شیرینه .من دعا دعا میکردم دخمل باشه اما پسره.الان ک دخترو پسر نداره دیگه دخترا تازه از ...

اره من خودم عاشق دخترامم شوهرمم همینطور،اما واسه بستن دهن مردم ی پسر لازمه😟

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی
اره من خودم عاشق دخترامم شوهرمم همینطور،اما واسه بستن دهن مردم ی پسر لازمه😟

خداروشکر کن ک تنشون سالمه عزیزم .زیرسایتون بزرگ میشن .اگرم بخای ب حرف مردم گوش بدی ک فبها باید زندگی نکنی .بیخیال حرف دخملاتو عشقه😍😍😍