2777
2789
عزیزم بخیه چیزی نیس ک دکتر بخاد خودش انجام بده اما بالاسرت هست ک مشکلی پیش نیاد بعد یادمه هی نشون می ...

اخه میگن اگه بد بدوزن گوشت اضافه و اینجور چیزا میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بهت بگم گلم،یا باید بری خصوصی ک تحویلت بگیرن،یا اگه نداری و میخای بری دولتی بنظرم اکبر ابادی بهترین گزینست،ب گزینه ی دیگه اصلا فکر نکن ک همشون بی فرهنگن و وحشی ،پدر ادمو درمیارن بخدا

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی
همونجور ك دوستمون گفتن معمولا ماما بخيه رو ميزنه من زايمان اولم چمران بودم و خيلي هم راضي بودم بيمه ...

زهرا جان شما تاریخ زاینانت کی هستش طبیعی میخای یا سز

اسم دکتره یادت نیست؟

اصلا نپرسیدم موقع زایمان ک درد داری این چیزا یادت نمیفته،منو بردن اتاق زایمان دکتر اومد نیم ساعته بچمو بدنیا اورد و رفت،ی ربع بدنیا اومدنش ی ربع دوختنش طول کشید😀

[QUOTE=46696164]اینم بهت بگم گلم،یا باید بری خصوصی ک تحویلت بگیرن،یا اگه نداری و میخای بری دولتی بنظرم اکبر ابادی به ...برخورد حالا هیچی نمیگم برام مهم نیست چرا ولی بیشتراینکه کارشون خوب باشه مهمه اذیت نشم 

اصلا نپرسیدم موقع زایمان ک درد داری این چیزا یادت نمیفته،منو بردن اتاق زایمان دکتر اومد نیم ساعته بچ ...

خوش بحالت .خداکنه منم ی دکتر خوب بهم بیفته و دستش خوب باشه .بخیه هات اذیتت نکردن روزای بعدش ؟؟

[QUOTE=46696164]اینم بهت بگم گلم،یا باید بری خصوصی ک تحویلت بگیرن،یا اگه نداری و میخای بری دولتی بنظ ...

ولی ی سزارینی بود دیدم اوردن از اتاق عمل ولش کردن رفتن نگو این خونریزیه شدید داره یهو یکی از مریضا دید ک تخت غرق خون شده پرستارارو صدا زد گفتیم دور از جون مرد،رنگش شده بود مثل گچ،بیهوش افتاده بود اوردن چند تا کیسه خون زدن بهش بیچاره حالش اومد ب خودش😟

من طبيعي ميخوام اگه خداهم بخواد  برامن زدن ٢آذر

دکتر برامنم گفته 2 اذر .منم میگم طبیعی باشه .هرروزم پیاده روی میکنم ک بتونم برا طبیعی .خیلی میترسم استرس دارم .