2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=46695626]اینکه میگن برخوردشون خوب نیست راسته یا دروغ .بعد شماسز بودی یاطبیعیبرخورد و بگی همه بیمارستاتای دولتی همینن مگه اینکه پول داشته باشی و بری خصوصی ک با فدات شم و دورت بگردم رات بندازن،ولی من چیز بدی ندیدم ازشون،طبیعی زایمان کردم

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی
[QUOTE=46695626]اینکه میگن برخوردشون خوب نیست راسته یا دروغ .بعد شماسز بودی یاطبیعیبرخورد و بگی همه ...

بخیه هایی ک برات زدن خوب بود راضی بودی؟اسم دکتره یادت نیست؟؟

جدا راضي بودي؟؟؟؟؟ پزشك بخيه هارو زد؟؟؟؟ پزشك خودتون اومد؟؟؟

من رفتم پرسیدم ازشون ک ماما کارتو انجام میده یا دکتر .گفتن ماما همش میاد بالاسرت ولی کار اصلی رو دکتر انجام میده .

جدا راضي بودي؟؟؟؟؟ پزشك بخيه هارو زد؟؟؟؟ پزشك خودتون اومد؟؟؟

بله راضی بودم ،پزشک بخیه هامو نزد پرستار زد اما اون وایساده بود نظارت میکرد،اما بچمو خود دکتر بدنیا اورد 

من رفتم پرسیدم ازشون ک ماما کارتو انجام میده یا دکتر .گفتن ماما همش میاد بالاسرت ولی کار اصلی رو دکت ...

همونجور ك دوستمون گفتن معمولا ماما بخيه رو ميزنه

من زايمان اولم چمران بودم و خيلي هم راضي بودم بيمه مسلح داشتم

ماما بخيه زد پزشك حضور داشت خطري نبود

اما برا دومي بيمه مسلح نيستم

اما ازاين بيمارستاناي تامين اجتماعي خيليي ميترسم نميدووونم

بخیه هایی ک برات زدن خوب بود راضی بودی؟اسم دکتره یادت نیست؟؟

بله راضی بودم عالی دوخت برام من تو زایمان اولم رفتم پونزده خرداد کثافتا ی بلایی سرم اوردن ک نگو،الکی ی چندتا بخیه زدن تا بیام خونه همش باز شد ،ولی اینجا خدایی قشنگ برام دوختن هم داخل هم بیرون جوری ک یکی دوساعت بعد زایمانم قشنگ میشستم هیچ مشکلی هم نداشتم

بله راضی بودم ،پزشک بخیه هامو نزد پرستار زد اما اون وایساده بود نظارت میکرد،اما بچمو خود دکتر بدنیا ...

من ک نمیدونم چیکار کنم .از اینکه دکتر کارشو انجام نمیده میترسم .هرکسی هم ی چیزی میگه بعضیا میگن خوب نیست بعضیا میگن خوبه .اما من موندم اگه بده چرا انقد شلوغه اخه