2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه بیاین

329 بازدید | 42 پست

اولین ماشینم میخوام یچیزی بخرم که به پولم برسه 

بنظر شما تیبا معمولی یا تیبا۲ آخه تیبا ۲ یکم نسبت به پولم بیشتره الان دودل شدم نظر شما چیه 

واسه کسی خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسید بدونه ریشه اش کجاس:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه پولت بخر دیگه,تیبا دو خوبه،کوئیک نخر خیلی آشغاله اطراف ما هرکی خریده فروخته

نه از کوییک خوشم نمیاد تیبا معمولی برای مسافرت خوبه که صندوق داره تیبا۲ متاسفانه اندازه یه سبد جا داره 

نمیدونم چیکار کنم پولم یه ۷۰ تومن کمه😅

تیبا ۲قشنگ تر هست

ولی صندوق دار بهتر هست

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خیلی عجله داری برای خرید؟نمیخوای صبر کنی پولات بیشتر شه؟

متاسفانه من هر موقع صبر کردم پولم بیشتر بشه باز گرون شد کل بنگاه ها میگن تا موشک نزدن بهترین فرصته بعدش به طور فجیحی گرون میشه 

نمیتونی شرایط یکنی؟مثلا سمند برداری باقیش قسط بدی

سمند برای منی که اولین ماشینم هست و فقط ۳۱۰ دارم نمیشه اقساطی مثل بانک سودش زیاده بعد مدل ۹۵ به پایین خرج میاره ۹۵ به بالا هم ۴۰۰ به بالا گیر میاد 

ساینا نمیتونی؟

ساینا خالم داره تو مسافرت به سختی میرن تیبا موتورش تقویت شدس ولی نمیدونم حالا تیبا معمولی بگیرم یا تیبا هاچپک🥲

تیبا هاچپک خوبه نکه نیست مشکل اینه صندوق نداره و تنها آپشنش اینه شیشه عقب برقیه🫠

اگر میتونی تیبا دو قشنگتره 

ولی اگه برات سخته جور کردن پولش همون تیبا رو بخر 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹