2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بعدزایمان دومم افسردگی گرفته بودم وبشدت خونه ام کثبف بودش بایه بچه که کارش فقط گریا بودش شاید1سال تواون وضعیت بودم یادم نیادش میمیرم ولی هیچکس منونمیگفت افسرده ای بایدبری دکتر یه راهنمانداشتم خداروشکرخوب شدگ

مجردم 

از بابام‌ آره

شوخی هاش به طرز وحشتناااااااااکی بی مزه اس 🤦‍♀️ 

بعد فکر کن میریم رستوران با گارسون ها شوخی میکنه 

اون بدبختا هم با کرک و پر ریخته زورکی لبخند میزنن 😑 

چه غیر مستقیم و چه مستقیم هزاااااااربار بهش گفتم مرد دست بردار به ولله شوخی هات خیلی بی مزه اس 

نمیدونم چرا حالیش نمیشه 😐😩

نه اصلا 

بوده یه وقت‌هایی یه حس شرم و خجالت بیاد سراغم 

ولی همیشه اولین کسی که یادم انداخته چیز مهمی نیست خودش بوده

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه مدت حال جسمی و روحی بدی داشتم اصلا اصلاح و زیبایی نداشتم.بعد مدتی بابدبختی بلند شدم و رفتم باورتون میشه جوری سرحال شدم انگار اصلا قبلش حالم خراب نبوده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اره وقتی مامانم باعث مرگ بچم شد و شوهرم و خانواده شوهرم هیچی نگفتن مثل گل از من مواظبت کردن 

همسرم حواسش خیلی بهم بود و هست حتی یکبارم بهم سرکوفت نزدن یا به روم نیاوردن 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅