درسته که هیچ مردی منو نمیپسنده ولی من با مردا مهربونم خیلیاشو میپسندم چه بسا یه حبیب درون هم داشته باشم
حالا کراشامو میزارم ببینید همین قدر که به چشم من جذابن به چشم شما هم جذابن
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
این اکانت همیشه هست من منتظرم ببینم این دختر زیبا و قوی سالها بعد توی هلدینگ خودش توی شغل خودشو توی ...
قطعا اون روز میرسه
من میرسونم خودمو به اون روز
بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم
میخوام هزار برابرش برگرده به زندگیتون❤🤍💓
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این اکانت همیشه هست من منتظرم ببینم این دختر زیبا و قوی سالها بعد توی هلدینگ خودش توی شغل خودشو توی ...
قطعا اون روز میرسه
من میرسونم خودمو به اون روز
بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم
میخوام هزار برابرش برگرده به زندگیتون❤🤍💓
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
بهم نشون بده این دختر زیبا شجاع و قوی هست میخوام یه روز که پیام میده ذوق کنم از اینکه دوست زیبا و قو ...
چشم قول میدم اون روز برسه❤🫂
احتیاجی به قول نیست من بهت ایمان دارم که میرسی فقط فکر منفی و استرسو از خودت دورکن
چشم ممنونم ازتون واقعا❤❤