2777
2789
عنوان

بیاید عکس مردایی که ظاهرشونو میپسندم بزارم نظر بدین درباره سلیقه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 113 پست
قول میدم اگه هنوز این اکانتو داشته باشید تا سال بعد خبر قبولی مو بهتون بدم❤

این اکانت همیشه هست 

من منتظرم ببینم این دختر زیبا و قوی سالها بعد توی هلدینگ خودش توی شغل خودشو توی نه فقط ایران توی کل دنیا اسمش به عنوان موفقترین ها باشه 

ایمان دارم که اونقدر قوی هستی که یه روز رزومه کاریتو برام میفرستی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
این اکانت همیشه هست من منتظرم ببینم این دختر زیبا و قوی سالها بعد توی هلدینگ خودش توی شغل خودشو توی ...

قطعا اون روز میرسه 

من میرسونم خودمو به اون روز 

بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم 

میخوام هزار برابرش برگرده به زندگیتون❤🤍💓

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اکانت همیشه هست من منتظرم ببینم این دختر زیبا و قوی سالها بعد توی هلدینگ خودش توی شغل خودشو توی ...

قطعا اون روز میرسه 

من میرسونم خودمو به اون روز 

بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم 

میخوام هزار برابرش برگرده به زندگیتون❤🤍💓

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
قطعا اون روز میرسه من میرسونم خودمو به اون روز بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم ...

بهم نشون بده این دختر زیبا شجاع و قوی هست 

میخوام یه روز که پیام میده ذوق کنم از اینکه دوست زیبا و قوی و شجاعی دارم

قطعا اون روز میرسه من میرسونم خودمو به اون روز بابت این حس خوبی که بهم دادین هزاران بار ازتون ممنونم ...

بهم نشون بده این دختر زیبا شجاع و قوی هست 

میخوام یه روز که پیام میده ذوق کنم از اینکه دوست زیبا و قوی و شجاعی دارم

بهم نشون بده این دختر زیبا شجاع و قوی هست میخوام یه روز که پیام میده ذوق کنم از اینکه دوست زیبا و قو ...

چشم قول میدم اون روز برسه❤🫂

احتیاجی به قول نیست من بهت ایمان دارم که میرسی فقط فکر منفی و استرسو از خودت دورکن

چشم ممنونم ازتون واقعا❤❤

اتفاقا دلیل همه مشکلاتت اینکه با مردا مهربونی و مثل حبیبی هرچی کم محلشون کنی بیشتر میان سمتت ....امتحان کن جواب میگیری 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌