2777
2789
عنوان

بیاید عکس مردایی که ظاهرشونو میپسندم بزارم نظر بدین درباره سلیقه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 113 پست
اسم هوتن میاد احساساتی میشم😭😭

🥲🥲🥲الهیییی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲الهیییی

دیدی عکسشو؟ 

ادیت عکس شو خودم انجام دادم😎

(حالا انگار مثلا چه کار سختی انجام دادم🤣🤣) 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

دیدی عکسشو؟ ادیت عکس شو خودم انجام دادم😎(حالا انگار مثلا چه کار سختی انجام دادم🤣🤣)

اره

چ قشنگ ✨️🤍

نه خیلی خوب شدع 🥲💋

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

😁😁بوس بهت💚💚

گلب🫶

اسی ماشالا نه یکی نه دوتا، چه خبره بزن کنار پیاده برو خواهر

من کلا فقط هوتن رو دوس دارم😢😊

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

من بارها توی نظراتم گفتم شما توی خاک هر دانه ای بکاری همون سبز میشه بهش برسی و مواظبش باشی در اخر گل ...

این در مورد کنکورم صدق میکنه؟من پر از نگرانی و استرسم نمیدونم فکر منفی رو چجوری دور کنم از خودم

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
این در مورد کنکورم صدق میکنه؟من پر از نگرانی و استرسم نمیدونم فکر منفی رو چجوری دور کنم از خودم

استرس و فکر از عدم اعتماد به نفس میاد وقتی توی درس شما کاملا عالی هستید پس به ذهن بقبولانید که میتونم 

تکرار کن و فکر کن که همه چیز اوکی هست همه چی همونجور که میخوای داره پیش میره

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
استرس و فکر از عدم اعتماد به نفس میاد وقتی توی درس شما کاملا عالی هستید پس به ذهن بقبولانید که میتون ...

اخه پشت کنکوریم همش ترس دارم مثل پارسال ول کنم درس خوندنو و بیخیال بشم هر شب با ترس اینکه شاید از فردا نخونم میخوابم

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

منممم یه حبیب درون دارم واقعاااا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اخه پشت کنکوریم همش ترس دارم مثل پارسال ول کنم درس خوندنو و بیخیال بشم هر شب با ترس اینکه شاید از فر ...

یا قوی باش و به ارزوها و هدفت برس یا ترسو باش و همیشه بازنده 

برو جلوی اینه ببین چی میبینی 

واقعا این چهره ترسو هست ؟

نه 

این چهره یه دختر قوی هست که دنیا بخاطر شجاعتش جلوش سر خم میکنه 

نترس استرس نداشته باش قدرت خودتو به رخ بکش بزار ترس جلوت زانو بزنه 

تو ضعیف نیستی تو بازنده نیستی 

من میدونم اونقدر قوی هستی که چند وقت بعد میخندی به این حرفات 

یا قوی باش و به ارزوها و هدفت برس یا ترسو باش و همیشه بازنده برو جلوی اینه ببین چی میبینی واقعا این ...

شاید باورتون نشه تو این چند ماه شما اولین ادمی هستین که تشویقم کردین🥺🥲

شاید باورتون نشه تو این چند ماه شما اولین ادمی هستین که تشویقم کردین🥺🥲

من وقتی میبینم‌ کسی واقعا قوی و با اراده هست وقتی حس میکنم میتونه به همه چیز برسه حتما تشویقش میکنم 

تو دختر خوب و قوی و محکم و با اراده ای هستی ترس توی تو جایی نداره پس بزار جلوت زانو بزنه

من وقتی میبینم‌ کسی واقعا قوی و با اراده هست وقتی حس میکنم میتونه به همه چیز برسه حتما تشویقش میکنم ...

قول میدم اگه هنوز  این اکانتو داشته باشید تا سال بعد خبر قبولی مو بهتون بدم❤