2777
2789

یک بهتره

ب نظر من یه لباس که دامن پف داشته باشه ناز تره برات

دختر عمو منم جشن داشت و حامله بود یه لباس ناز پفی حالت پرنسسی دوخته بود..صورتی کمرنگ بود و جنسش ساتن بود.بالا تنه اش هم آستیش و اینا نداشت تا رو سینه هاش پوشیده بود لباسش.

خیلی ناز شده بود

البته باز بستگی داره تناژ پوستت چطوری باشه و کدوم رنگ بهت بیاد

🎀🌸🍓🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کی گفتی عزیزم ؟ به چند تا از دوستام گفتم که سونو دستم نیستش

من درخواست نکرده بودم ولی تو تاپیکات دیده بودم ک گفتن عکس سونوتو بزار برای جنسیت همش گفتی ندارم اخه مگه میشه!! پس دست کیه؟!

هیچ سونویی نداری ینی؟!!

مامی پسراام💙🩵

چ جالب😃حالا اگه میشه ی بار از داشبورد بردار ی عکس بگیر دوست دارم سونو دوقلویی ببینم🥹😃

اره هی به شوهرم میگم با خودت بیار بالا یادش میره 🤣منم میرم بیرون تازه یادم میوفته عه اونا رو برنداشتم 

میزارم ولی بردارم میزارم حتما 

دوست بودیم عزیزم ۲۰

خوشبخت باشی عزیزم شوهرت چی کاره هست ...

من ازدواج ام سنتی بود و خیلی بد اما خب کیس دوستی هم نمیاد برام مثلا تو خیابون و اینا گاهی اوقات میاد فقط همین