2777
2789

فکر کنم بیشتر از ۳ ماهه که هستش ولی خوب نمیشه که نمیشه و همینجوری مونده، الان عکس میفرستم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخچهچسب میخچه بخر بزن اونکه جلدش سبز و ابیه فقط خوبه

گفتم نکنه دیابت ی چیزی باشه
اخه بیشتر سه ماهه هست
مرسی عزیزم 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه کفشی داری که اون باعث میخچه ی پات شده، دیگه نپوشش و کفشای دیگه ت هم داخلش جوش شیرین بریز و یکی دوروز بمونه تا دیگه پات میخچه نزنه

الان عکس چسبو برات پیدا میکنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یه کفشی داری که اون باعث میخچه ی پات شده، دیگه نپوشش و کفشای دیگه ت هم داخلش جوش شیرین بریز و یکی دو ...

اره یه کفش داشتم کهنه شده بود و دیگه نمیپوشم مرسی ❤️

گفتم نکنه دیابت ی چیزی باشهاخه بیشتر سه ماهه هستمرسی عزیزم

نه عزیزم از کفش اینطوری میشه

حتی شاید کفش کسی دیگهرو پا کرده باشی میگیری

این مدل منظورمه

انقد بزن تا ریشه ش دربیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه عزیزم از کفش اینطوری میشهحتی شاید کفش کسی دیگهرو پا کرده باشی میگیریاین مدل منظورمهانقد بزن تا ری ...

قربونت عزیزم
ارههه لمسش که میکنم انگار واقعنی میخه، برم چسبه رو بگیرم و جوراب جدید 

قربونت عزیزمارههه لمسش که میکنم انگار واقعنی میخه، برم چسبه رو بگیرم و جوراب جدید

خواهش میکنم عزیزم

همیشه سلامت باشی❤️

خواهش میکنم عزیزمهمیشه سلامت باشی❤️

ممنونم

سلامتی خودتون و عزیزانتون ❤️