2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون ها، شرایط بد تحصیلی که باعث بی انگیزگی و بی هدفی نوجوان میشه، عدم درک متقابل والدین و فرزند

تو جوونا هم اتفاق میوفته 

چرا باید ب جوون ۲۸ساله ک از همه لحاظ تامینه دست ب این کار بزنه؟

کاربری دو نفر
تو جوونا هم اتفاق میوفته چرا باید ب جوون ۲۸ساله ک از همه لحاظ تامینه دست ب این کار بزنه؟

ببین همیشه پول نیست اونا بهانه دیگه پیدا میکنن خیلی از پولدارها رو دیدم که افسردگی دارن مثلا یکی از آشناهای خود ما پدر و مادرش پزشک بودن و مرفه پسر جوونشون خودش رو حلق آویز کرد

یا پول

یا شکست عشقی

یا خانواده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اکترا دیدم خانواده بی درک 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

کسی کاز لحاظ روان سالم باشه بخاطر عشق خودکشی میکنه؟

شما نمیدونی ادم اون موقع چ شرایطیو تحمل میکنه من18 سالم بود از نامزدم جدا شدم اگه خانوادم حمایتکر نبودن  باهام صحبت نمیکردن قطعا خودمو میشکتم منم

خیلی سخته تحمل این غ واسه ی جوون یا نو جوون