2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5826 بازدید | 176 پست
خب عزیزم اشتباه میکنی اینو در رابطه با کل زندگیت میگم ن این تاپیک ،چند تا کتاب درست بخون تا این حالت ...

دلم ازخودم گرفته دلم نمیخاد تا این حد وابستش بشم دلم گریه میخاد فقط همین ممنون از راهنماییتون 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم ازخودم گرفته دلم نمیخاد تا این حد وابستش بشم دلم گریه میخاد فقط همین ممنون از راهنماییتون 

کسی که بچه نداره درک نمیکنه بوسه یی که قراره اشک بچه رو در بیاره با کتک چه فرقی میکنه وقتی بچه اذیت بشه اسمش محبت   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
بهش بگو وااای فلانی بردرزادتو کشتی که  یکم ارومتر  با ملایمت

هزاربارگفتم ولی انگار ن انگار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کسی که بچه نداره درک نمیکنه بوسه یی که قراره اشک بچه رو در بیاره با کتک چه فرقی میکنه وقتی بچه اذیت ...

اه مادرشدن سخته قبلا بی خیال عالم بودم سرخوش اما الان😐😐😐

وای واقعا باورم نمیشه،برادرزاده،جونشه،مطمن باش از عشق زیادشه،همونقدر ک خاله بچه رو دوست داره عمه هزاران برابر عاشقشه ولی خوب نمیتونه ابراز کنه چون همیشه بد گرفته میشه،خداروشکر میکنم ک عروس ما اینجوری نیست،چون اگه همچین حرفی میزد تا عمر داشتم تو روشون نگاه نمیکردم،دست هم به بچشون نمیزدم،والا من اونقدر عاشق برادرزاده هامم که از کوچیکی اونقدر لپاشونو میکشیدم ک کش میومد،الان قربونش برم بزرگه خودش میاد میگه عمه میکی موسم کن

زندگیم،زیباتر از اون چیزیه که فکر میکردم😍❤(عروس کوچولو2017 هستم،اکانت قبلمو مسدود کردم)

بچه ها شما میدونین تایپینگمو چطوری ببرم بالا ک بازبیاد صفه اول موضوعات باز اخه میخام از نظرات ی نتیجه کلی بگیرم احتیاج به صحبت دارم

اه مادرشدن سخته قبلا بی خیال عالم بودم سرخوش اما الان😐😐😐

قبول دارم سخته ولی ما خواستیم که مادر باشیم و موظفیم که مواظبش باشیم حتی اگه به ضرر خودمون تموم بشه

کسی که بچه نداره درک نمیکنه بوسه یی که قراره اشک بچه رو در بیاره با کتک چه فرقی میکنه وقتی بچه اذیت ...

والا ب پیر منم بچه ندارم ولی درک میکنم چقد من سر این تاپیک حرص خوردم از حرفا ی عده اوووف موندم واس بچه ها خودشونم همین قدر بخشنده ان یا فقط واس بچه ها مردمه 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
وای واقعا باورم نمیشه،برادرزاده،جونشه،مطمن باش از عشق زیادشه،همونقدر ک خاله بچه رو دوست داره عمه هزا ...

😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭من عروس بدی نیستم

بچه ها شما میدونین تایپینگمو چطوری ببرم بالا ک بازبیاد صفه اول موضوعات باز اخه میخام از نظرات ی نتیج ...

😐😐😐😐😐نکن خاهر من انقد خودتو گیج نکن 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 

اه ببخشید بچه ها حالم خیلییی بده کاش گاش شوهرم درکم میکرد اشکم دراومد شب بخیر

والا ب پیر منم بچه ندارم ولی درک میکنم چقد من سر این تاپیک حرص خوردم از حرفا ی عده اوووف موندم واس ب ...

حرص نخور عزیزم هر کس یه نظری داره چرا خودتو اذیت میکنی انشاالله مادر بشی مادر مهربونی میشی من یه پسر 16ماهه دارم تا حالا محکم نبوسیدمش که اذیت نشه  

حرص نخور عزیزم هر کس یه نظری داره چرا خودتو اذیت میکنی انشاالله مادر بشی مادر مهربونی میشی من یه پسر ...

گفتم دلیل حرص خوردنمو اخه 😭😭😭اخیییی عزیزم خدا حفظش کنه ،ممنونم