2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 176 پست
مرسی فدات شم  متن خوبیه ببینم جو چطور میشه فردا همینو بهش میگم

آخه همینو اصن بگو خلاصه نذار دلش بشکنه چون ۱۰۰ درصد از خصومت اینکارو نکرده . 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
این حس همه مادراس واسه بچه ها کاشکی ب همسرت میگفتی با ملایمت بگه ناراحت نمیشد

نگفت هی چشم و ابرو اومدم دامادشونم به مسخره گفت قبل اینکه بیایم به خاهرت گفتم این داداشت به تو بچه نمیده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه همینو اصن بگو خلاصه نذار دلش بشکنه چون ۱۰۰ درصد از خصومت اینکارو نکرده . 

ن اصلا

دوسش داره ولی روش ابرازش بده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فقطم این وسط خودم عذابببببب میکشم

ب نظر من مشکل اصلی شما کمبود ک هیچ فقر عزت نفس و اعتماد ب نفسه ،لازم نیست برا مسئله ب این کوچیکی انقدر ناراحت باشی و عذاب بکشی ،اینهمه آدم طعنه و کنایه و آزار میدن بقیه رو عین خیالشونم نیست بعد شما ب خاطر ی چیز ب این کوچیکی ک حقم داشتی بگی ناراحت شدی ؟اصن تا کسی میاد بهت میگه کارت بده اشک میریزی مگه خودت عقل نداری خاهر من ؟من دارم میگم اینا ب دید خاهر شوهر میگن تو ب دید مادر مادر ب بچه دلسوزتره  تا عمه ،ب فکر خودت باش ن نظریات دیگران وقتی ته دلت ریش میشه بچت اشک بریزه دیگه نیاز نیست بیای اینجا بقیه بهت بگن کارت خوب بوده یا بد بزار بقیه واس بچه ها خودشون تصمیم بگیرن ن واس تو 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
[QUOTE=46688306]ی متن بهم پیشنهاد میدی لطفا ک باز گند نزنم[/QUOTE بنظر من اگه  واقعا ...

اون فردا خودش یادش میره😁😁

حمایت در مقابل ابراز عشق و بوس عمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

درکتون نمیکنم خانم اینکه ی بچه رو انقدر بچلونی و فشار بدی ک سوپشو بالا بیاره عشقه ؟مگه ما میگیم نبوس میگیم مث ادم ببوس ،شما تاحالا لفظ دوستی خاله خرسه رو شنیدی ؟میدونی چرا انقدر جوش میزنم واس اینکه عمه ی بچه تو فامیل ما هم   از اینا بلا سر برادر زادش اورده هر روز خدا واس بچه نوشابه میخرید با وجودی ک دکتر گفته بود این بچه خطرناکه این چیزا واسش تا بهشم مبگفتن میگفت من عمم و اشک تمساح میریخت میخام ببینم الان ک گورشو گم کرده تو شهر دیگه میاد بیوفته دنبال برادر زاده ش ب دکتر و اینور اونور ،محبت حد و حدودی داره 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
دیگه گذشت خودتو ناراحت نکن خواهر شوهرت بچه نداره

چرا یکی هشت ساله

درکتون نمیکنم خانم اینکه ی بچه رو انقدر بچلونی و فشار بدی ک سوپشو بالا بیاره عشقه ؟مگه ما میگیم نبوس ...

اره بخدا

ب نظر من مشکل اصلی شما کمبود ک هیچ فقر عزت نفس و اعتماد ب نفسه ،لازم نیست برا مسئله ب این کوچیکی انق ...

اره خب حرفت درسته هی میگم دیگ میزنم به بی خیالی ولی نمیتونم

😭😭😭😭😭😭😭😢

اشکالی نداره دفعه بعد که دیدی بذار با بچه بازی کنه   ولی واقعا ارزش دل شکستن نداره . بچه ها معمولا دوست داشتنی هستن و  مخصوصا بچه خواهر یا برادر که دیگه جای خودش رو  داره .. یه لحظه خواهرت رو بذار جای خواهر شوهرت  ببین چه حسی پیدا میکنه  قربونت برم... معلومه که خیلی گلی و خودت هم ناراحتی وگرنه این تاپیک رو نمیزدی .   موفق باشی عزیزم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
اشکالی نداره دفعه بعد که دیدی بذار با بچه بازی کنه   ولی واقعا ارزش دل شکستن نداره . بچه ها معم ...

ممنون من فقط منتظرم همسرم بخابه تا با اشک ریختن اروم شم فقط اینجوری تخلیه میشم من تا حالا ک بیست وچهارسالمه شده ی بچه رو تا حد مرگ دوس داشتم ولی دلم نیومده فشاربدم یا محکم ببوسمش

اره خب حرفت درسته هی میگم دیگ میزنم به بی خیالی ولی نمیتونم

خب عزیزم اشتباه میکنی اینو در رابطه با کل زندگیت میگم ن این تاپیک ،چند تا کتاب درست بخون تا این حالتت رفع شه آدم باید در هر حال تعادل داشته باشه هم حقوق دیگران واسش مهم باشه هم حقوق خودش ،ب نظر من ک شما خیلی حساسی 

پس حس و ی مادر و میتونه درک کنه شما خیلی برا خودت بزرگش کردی  بنظر میاد رابطه صمیمی   &nbs ...

اره هیچوقت باوجود خیلی کم و کاستیها بدحرف نزدم همیشه قانع بودم و مثل خاهر بزرگم میدونمش هیچوقت گله وشکایت نکردم سرم تو لاک خودم بود ولی باور کن تا دوساعت هر سی ثانیه جیغشو درمیاورد من رو تمام بچه ها حساسم قبلا بهدشوهرم گفته بودم تو تذکر بده من بگم ناراحت مبشه اونم نگفت اخرعصبی شدم