2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه راهنمایی کنید 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست
اول اینکه با لحن مهربون و دلسوز حرف بزن نه حق به جانب چون اونجوری میگه تو حسادت میکنیدوم میتونی اینط ...

بادناراحتی و تلخی گفتم حق نداری امشب بری خونه مامانت چون جاری اونجاست 

خودتون هماهنگ میکنید حمالیاش برا منه چه معنی داره بجای اینکه به من که زن خونم هماهنگ کنه با تو هماهنگ کنه نه میام نه میزارم بری ،اونم نرفت اما تو خونه فعلا گارد گرفته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بادناراحتی و تلخی گفتم حق نداری امشب بری خونه مامانت چون جاری اونجاست خودتون هماهنگ میکنید حمالیاش ب ...

۹۰ درصد مواقع حق با ما خانوماس ولی با این لحن طلبکار گند میزنیم بهش😂🙄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ درصد مواقع حق با ما خانوماس ولی با این لحن طلبکار گند میزنیم بهش😂🙄

خب واقعا بعضی مسائل میاز به فکر نداره پر واضحه که اشتباس ولی خب مردها خودخواهن 

هنوز جلو خودمو گرفتم زنگ نزنم به مادر شوهرم جاریمو قهوه ای کنم بدممممممم میاد از زنایی که برا مرد دیگری طناز و خوش صحبت میشن 

امشبم از گوشی شوهرم بلاکش میکنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
حتما همینکار و میکنم در مورد دوست اما جاری رو اجازه نمیده حرفی بزنم میگه حاشیه پیش میاد تو خونواده ح ...

عیب نداره بزار شوهرت بفهمه و ی سری چیزها رو یاد بگیره 

بگو با زنگ زدن زن ها به تو و هماهنگ کردن شون من رو دارن میارن پایین 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .