2777
2789

به شدت از خانم هایی که تو رفت امد بیشتر با همسرم گرم میگیرند متنفرم و این موضوع بهمم میریزه 

مثلا با دوستی رفت امد داشتیم شوهرش مرد نرمالی بود اما خانمش بیشتر با شوهر من شوخی میکرد یا اگه کاری داشت به شوهرم تماس میگرفت تو جمع هم بیشتر شوهرم مخاطبش بود مثلا میگفت آقا محمد چه غذایی دوست داری؟محمد تو خونوادت کیو دوس داری ؟یا زنگ میزد بهش میگفت مثلا فلان جا کارم گیر کرده رفیق نداری؟؟

شما هم همینطورید یا من دارم سخت میگیرم؟؟؟؟؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دسته خانم ها کمن ولی این شخصیت ۶ا اذیتم میکنن

مثلا جاریم که یه شهر دیگست چند ماه یکبار میاد زنگ میزنه با شوهرم هماهنگ میکنه ،میخاد خونم بیاد به شوهرم زنگ میزنه بچشو میخاد بفرسته خودش نیاد باز با شوهرم هماهنگ میکنه 

حق داری منم از این جور رفتارها متنفرم

نمیدونی چه اهی از ته دل کشیدم ممنون اخه شوهرم میگه تو حساسی اونا برام مهم نیستن 

هیچوقت همسرتون رو با اینجور زنا آشنا نکنید من به شخصه اصلا نمیپسندم گرم گرفتن با مرد متاهل رو اون خا ...

من آشنا نمیکنم عزیزم دوست خودش ود با زنش اومد دیدم همچین شخصیتی داره به همسرم گِله کردم میگه تو حساسی

از این دسته خانم ها کمن ولی این شخصیت ۶ا اذیتم میکننمثلا جاریم که یه شهر دیگست چند ماه یکبار میاد زن ...

ب شوهرت یاد بده ک خانم ها بااااااید با شما تماس بگیرن و هماهنگ کننن باااااید...

اینطوری طرف مقابل هم حساب کار دستش میاد

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
نمیدونی چه اهی از ته دل کشیدم ممنون اخه شوهرم میگه تو حساسی اونا برام مهم نیستن

ن رفتار همسرتون هم اشتباهه 

کلا روابط تون رو با افرادی پیش ببرید ک همه جوره مورد تایید ت باشن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ب شوهرت یاد بده ک خانم ها بااااااید با شما تماس بگیرن و هماهنگ کننن باااااید...اینطوری طرف مقابل هم ...

گفتم میگه من که نمیگم به من زنگ بزن خودشون زنگ میزنن 

بنظرت من چطور به خانم دوستش یا جاریم بفهمونم اگه میخان رفت امد کنند باید با هم جنس خودشون هماهنگ باشن نه شوهرم 

گفتم میگه من که نمیگم به من زنگ بزن خودشون زنگ میزنن بنظرت من چطور به خانم دوستش یا جاریم بفهمونم اگ ...

دوستت تون رو که کلا قیچی کنید

و در مورد جاری تون 

بهش بگو هر وقت کاری دارید با خودم هماهنگ کنیو همسرم سرکار هستن و از برنامه های زندگی ب طور کامل خبر ندارن 

اینو چطور به شوهرم بفهمونم جبهه نگیره

اول اینکه با لحن مهربون و دلسوز حرف بزن نه حق به جانب چون اونجوری میگه تو حسادت میکنی

دوم میتونی اینطور بگی ک من دوست دارم  بگو بخندت برای من باشه تو مرد منی پشتوانه منی اینطور حس ناامنی میکنم و ازین حرفا 

یه جورایی گولش میزنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستت تون رو که کلا قیچی کنیدو در مورد جاری تون بهش بگو هر وقت کاری دارید با خودم هماهنگ کنیو همسرم ...

حتما همینکار و میکنم در مورد دوست 

اما جاری رو اجازه نمیده حرفی بزنم میگه حاشیه پیش میاد تو خونواده حوصله ندارم 

الانم که پیام داده به شوهرم بیاین خونه مادرش 

نرفتم خودش هم میخاست بره نذاشتم اما خب تلخیم دیگه