2777
2789

من دوسش داشتم با همه بدی هاش قرار بود رابطمون جدی باشه برا ازدوام ولی یه ماهه پیش با یه بهونه کات کرد

دو هفته بعدم پیام داد که مامانم کسیو معرفی کرده دارم آشنا میشم باهاش میخوام باهاش ازدواج کنم دیگه نه زنگ بزن نه پیام بده

احساس میکنم روح و قلبی در بدنم ندارم

شماها که تجربه کردین چطوری تونستین کنار بیایین؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا عشقم اومد گفت من زن گرفتم پرو پی زندگیت، ببین یه مرحلس ک باید طی بشه گریه هاتو بکن، وای اصلا بهش پیام نده و اصلا تو فضای مجازی دنبالش نکن، هرچیزی ک ب اون مربوطه پاک کن 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
تازه کاات کردم حقیقتا خیلی دوسش داشتم اما برام مهم نیس وابستگی ک عشق نیس حست وابستگیه

چه خوبه که قوی هستی

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

اون بهت دروغ گفته اون یه خیانتکار هست ارزش نداره غصه بخوری وقتی الان اون اوج خوشی هاشه به تو فکر هم نمیکنه...  با گذشت زمان حالت خیلی خوب بشه بهتره فقط به خدا توکل و اعتماد کنی

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
چه خوبه که قوی هستی

قوی؟ 

والا مقاومت نمیکنم ذاتا همه چیو می‌پذیرم البته خودم تمرین کردم وقتی بچه بودم 

تمرین کن بپذیری همینی ک هست اتفاقای خوبم میوفته 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
همش تو ذهنم از خودم میپرسم چطوری تونست؟

خیلی پست بود ...

دلم آتیش گرفت برات اونجا که اینجوری بهت پیام داد.

بی صاحاب بی بته ...

حداقل مثل ت.خ.م آدم خداحافظی میکردی نمک به حروم😭

درست می گفتی خوشبخت شی، قسمت هم نبودیم و به یادتم و ...

نه اینطوری بیاد دلتو بسوزونه

وا زن نگرفتی گردنت خرد

میدونم سخته ولی یجوری خودتو با کارای دیگه سرگرم کن و بهش فکر نکن

زندگیم متوقف شده، با اینکه تو این یه ماه سه تا سفر رفتم، اما انگار منی تو اون سفرها نبود.... عین مرده متحرک

منم دقیقا عشقم اومد گفت من زن گرفتم پرو پی زندگیت، ببین یه مرحلس ک باید طی بشه گریه هاتو بکن، وای اص ...

انقد حالم بده نمیتونم گریه کنم این بیشتر زجرم میده