2777
2789

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،

خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .

همیشه لیوان همراهم دارم .

تا بتونم اب معدنی نمیخرم .

فروشگاه که میرم کیسه یا ساک همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.

تابتونم زباله تولید نمیکنم…

.شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی اینا رو انجام میدم ….

برای آینده بچه خودم.. .❤️برای آینده بچه های شما …❤️

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

منم همینم اسی میرم خرید کیسه از خونه میبرم و اونجا کیسه نمیگیرم...........کوه که میرم آشغال جمع میکنم......حتی شام جایی دعوت باشم(البته خودمونیا ها)ظرفمو میبرم که اضافه غذامو بیارمو ظر از طرفم نگیرم . خیلی کارای دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا وسایل یه بار مصرف مخصوصا سفره و ظرف براسلامتیم خوب نیست 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
آب معدنی چرا نمیخری!

کم می‌خرم 

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
خب خریدش مشکلی نداره کببخشیدا شوهرتون فوت شدن؟

داداشم

تو خواب ایست قلبی کردن دوران کرونا

تو ۲۱ سالگی

خدا رحمتشون کنه😔💔

ممنونم🙏🏻🙏🏻