خانم دکتر؛من اوایل شهریور چندتادونه ال دی خوردم که موعدپریودم جابجابشه؛بعدازاتمامش چون پریودنشدم؛17شهریورباخوردن یه لیوان زعفرون پریودشدم امااین ماه تاالان پریودنشدم؛همیشه هم منظم بوده تاریخ پریودام؛کلی هم گرمیجات خوردم.طناب زدم ولی؛دردشوهم دارم اماخبری ازخودش نیس ،چکارکنم😢کارم به دکترنکشه میترسم 🙈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من گفتم ناشتایی لازمه. بعد گفت آمار اشتباه نده و لازم نیست ناشتا باشه. بعد من جواب دادم که وقتی میگه آزمایش قبل بارداری یعنی حتما قند هم شامل میشه و نمیشه که دکترش قندو ننوشته باشه. برای همین بدونِ اینکه نسخه رو آدم ببینه میگه ناشتایی لازمه دیگه.
خانم دکتر؛من اوایل شهریور چندتادونه ال دی خوردم که موعدپریودم جابجابشه؛بعدازاتمامش چون پریودنشدم؛17ش ...
عزيزم ببين اين جور مواقع اول يه بتا چك ميكنيم ولي اگه شما مطمئن هستين كه باردار نيستين بخاطر اون ال دي كه مصرف كردين و مطمئنا از روز ٥ سيكل هم نبوده يه مقدار بهم ريختگي هورموني دارين كه طبيعيه پريود ميشين ولي با تاخير نيازي هم به دارو ندارين نگران نباشيد
عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔