2777
2789

رفتم یه آزمایشگاه گف از ۷ صب تا ۹ شب بازیم .منم تا ظهر نمیتونم برم چون تنهام و راهش دوره مجبورم عصر با شوهرم برم حالا باید ناشتا باشم حتما؟؟😟

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ازمایش بتا فرقی نمیکنه ولی برا ازمایشایی که میگن ناشتا باید باشی 5ساعت قبلش نباید چیزی بخوری تو ناهارتو زود بخور که رفتی بدی 5ساعتی گذشته باشه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سلام عزيزم اگر قند و چربي هم ننوشتن واستون بايد ناشتا باشين در غير اينصورت لازم نيست

نمیدونم ک چی آزمایش نوشته حالا چیکار کنم وای

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

عكس از نسخه دكتر بزار بهت بگم عزيزم

چشممم