2777
2789
عنوان

نوزاد5ماهه

233 بازدید | 17 پست

سلام پسرم4ماه و23روزشع

سریع ب پهلو میشه حتی تلاش میکنه برا سینه خیز رفتن و ب ب سمت عقب میرع و میچرخه اینور اونور

دستشو دراز میکنه وسایل از دستم بگیره و میندازه دهنش

ب اسمش واکنش نشون میدع و میخندع

سرشم خوب نگع میدارع

ولی من شنیدم ت این سن باید پاهاشونو با دستاشون بگیرن ولی پسرم هنوز پاهاشو نمیگیره و نگاه نمیکنه

توروخدا خیلی نکرانم کسی بوده بچش دیر اینکارو انجام دادع باشع؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
1
0
0%

اینهمه کار می‌کنه خوبه دیگه حالا یکی یکم طول میشه هر بچه ای با یکی دیگه فرق داره من دخترم هشت ماهه راه افتاد پسرم یک سال و نیمه راه افتاد پسرم شش ماه اولین دندون درآورد دخترم یک سال تموم کرد ی دفعه دوتا بالا دوتا پایین دندون در اورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تازه ۸ ماهگی فک کنم دستشو گرفت بلند میشد هنوز زوده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اینهمه کار می‌کنه خوبه دیگه حالا یکی یکم طول میشه هر بچه ای با یکی دیگه فرق داره من دخترم هشت ماهه ر ...

بله درسته فرق میکنه

فقط میخاسم بدونم هنوز وقت دارع یان

میترسم از وقتش گذشته باشه

ن منظورم پاشو بشناسه و با دستاش بگیره

خب فقط بعضی بچه ها اینکارو میکنن الان پسر من اینکارو میکنه از همون اوایلش ولی بچه یکی از فامیلامون هم سن پسرمه تقریبا ولی پا هاشو با دستش نمیگیره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

انشاللع ک چیزی نباشهممنونم ک. جواب دادی

ن نگران نباش عزیزم قربونت