2777
2789
عنوان

خیاطی یا ادامه تحصیل❓❓❓

227 بازدید | 9 پست

من ۲۰ سالمه و دیپلم تجربی دارم تا الان ۳ تا کنکور دادم اما برای هیچکدوم از کنکور هام یه صفحه ام درس نخوندم و رتبه هامم جوری بوده که هیچی قبول نمیشم الان تو راهی موندم یکی اینکه امسال دیگه واقعا بخونم و مجدد کنکور ۱۴۰۴ شرکت کنم یا اینکه شروع کنم به کار خیاطی؟؟؟
واسه کار خیاطی به مغازه تو کوچمون داریم  مامانم خودش خیاط بوده میتونه بهم یاد بده و چرخ و وسایل ایناشم داریم ولی چیزی که باعث میشه دودل باشم اینه که من همیشه آرزوم بوده رشته خوب و دانشگاه و خوابگاه و تجربه کنم و ...
واقعا نمیدونم چیکار کنم😔😔😔

میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم همین شرایط  رو داشتم .خیاطی رو انتخاب کردم 

و مشکل دیگه ایی ک دارم منو نمیزارن خیاطی کنم .میگن فقط واس خودت بدوز 

شما اگ‌ میزارن خیاطی کنی خیلی خوبه ..فقط علاقه داشته باشی دیگ موفقی

آدمی که میگه من دلم میخواد دانشگاه خوب رشته مورد علاقه خوب قبول شم

انگیزه داره انقد تلاش می‌کنه میخونه قبول میشه میرسه بهش چون باید اون رشته قبول شه

باید بخونی روزی ۱۲یا ۱۳ساعت درس بخونی که هرچی دوست داشتی قبول شی