دوماهه اومدم قهر و رو تصمیم طلاق خیلی جدیم یه دختر سه ساله دارم و مشکلم با شوهرم اینه ک خیلی محدودم میکنه و نمیذاره من هیچ پیشرفتی تو زندگیم داشته باشم از تنها بیرون رفتن بگیر تا سر کار رفتن و مستقل شدن.من تحمل این مسائل برام خیلی سخته ولی میگم نکنه من بخاطر خواسته های خودم دارم درحق دخترم ظلم میکنم؟آخه با باباش خیلی رابطه خوبی داره و این خیلی اذیتم میکنه الان قشنگ انگار تو برزخم.شوهرمم میگه برگرد ولی من تو اخلاقم تغییری ایجاد نمیدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیتونم دخترمو بدم خیلی به هم وابسته ایم.و اینکه نمیخوام با طرز فکر خانواده شوهرم بزرگ بشه و اذیت بش ...
عزیز اینو باید قبل اقدام به بارداری فکرشو میکردی که بچت با همچین طرز فکری بزرگ میشه تو همچین خونه ای با همچین پدری با این افکار ... خواهرانه بهت بگم بعنوان زن شاغل بهت میگم اگه همسرت وضعش خوبه توی تنگنا نیستی دنبال کار نرو کار کردن همچینم خوب نیس هی سر صبح باید راه بیفتی بری سرکار از خواب و ارامشت بزنی بری فقط رو مخش برو هی برا خودت یا دخترت طلا بگیره همین میشه پس انداز برا آیندتون.