2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

197 بازدید | 45 پست

حالم خیلی بده، بچم 22 ماهشه، آلرژی داره و شیر من رو میخوره. البته وعده های شیرش رو کم کردم. رژیم پایه هستیم. نمی دونم چشه، رژیمش رو باز کرده بودم و همه چی میدادم، یهو خلط و خون دفع کرد. مدفوعش رو دادم آزمایش کالپروتکینش بالا بود، خیلی زیاد ولی دکتر گفت برای سنش طبیعیه، و دکتر گفت احتمالا پلیپ یا زخمه و باید کلونوسکپی بشه، بردمش شهرستان دکتر، دکتره گفت آلرژیه و باید شیر مادر حذف بشه. پپتی جونیور سه روز خودم خوردم خلطو خون دفع کرد، دیروز یه قرص فولیک اسید بهش دادم و با اونم خلط دفع کرد. مشکلم اینه نمی دونم چه کار کنم

احتمالا باید شیر خشک بهش بدی و شیر مادر رو کاملا قطع کنی 

بچه با شیر شما سازگار نیست ببرین دکتر بگین شیر خشک مناسب تجویز کنه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
احتمالا باید شیر خشک بهش بدی و شیر مادر رو کاملا قطع کنی بچه با شیر شما سازگار نیست ببرین دکتر بگین ...

شیرخشک پپتی جونیور داد، منم خودم خوردم و بعد واکنش دیدم، خیلی خستم. اون شیرخشکای رژیمی هم اگر گیر بیارم بازم تلخه و میترسم نخوره، هر چند دیگه چاره اینمونده برام. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک پپتی جونیور داد، منم خودم خوردم و بعد واکنش دیدم، خیلی خستم. اون شیرخشکای رژیمی هم اگر گیر بی ...

نمی‌دونم چرا شما خوردین ولی در اصل باید بچه شیر مادر براش قطع بشه و شیر خشک مخصوص خودشو بخوره چون کلا با همون شیر مشکل داره

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
حذفه کلا عزیزم. یعنی شیر منم نخوره مشکلی براش ایجاد نمیشه؟ کلسیم بدنش کم نمیشه؟

نه عزیزم پسر منم تا ۲۲ ماهگی شیر خورد بعد از شیر گرفتم. حداقل از شیر خودت بگیرش و با لیوان بهش شیر رژیمی بده

الان دخترمم مثل بچه شما حساسیت بود من از ۹ ماهگیش دارم شیر خشک اپتامیل پپتی میدم 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

راستی یجا دیدم دکتر بهت گفته خودش باید مثلا لبنیات و اینا بخوره

اصلا اصلا این کارو نکن

از شیر که بگیری اشتهاش باز میشه فقط رژیمشو کامل رعایت کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
گفتم یعنی اگه حساسیت داره، اثرش کم بشه

چ ربطی داره اخه. قطع کن شیر خودتو . بعد یواش یواش طی‌یک هفته یچیزایی‌رو ب‌ غذاش اضافه کن ببین چجوری‌میشه . اول مثثثثثثثثلا‌گوجه فرنگی چندروز صبرکن علایمی‌ندیدی مثثثثلا پنیرو اضافه کن و...تااخر 

parasoo1989@