حالم خیلی بده، بچم 22 ماهشه، آلرژی داره و شیر من رو میخوره. البته وعده های شیرش رو کم کردم. رژیم پایه هستیم. نمی دونم چشه، رژیمش رو باز کرده بودم و همه چی میدادم، یهو خلط و خون دفع کرد. مدفوعش رو دادم آزمایش کالپروتکینش بالا بود، خیلی زیاد ولی دکتر گفت برای سنش طبیعیه، و دکتر گفت احتمالا پلیپ یا زخمه و باید کلونوسکپی بشه، بردمش شهرستان دکتر، دکتره گفت آلرژیه و باید شیر مادر حذف بشه. پپتی جونیور سه روز خودم خوردم خلطو خون دفع کرد، دیروز یه قرص فولیک اسید بهش دادم و با اونم خلط دفع کرد. مشکلم اینه نمی دونم چه کار کنم
احتمالا باید شیر خشک بهش بدی و شیر مادر رو کاملا قطع کنی بچه با شیر شما سازگار نیست ببرین دکتر بگین ...
شیرخشک پپتی جونیور داد، منم خودم خوردم و بعد واکنش دیدم، خیلی خستم. اون شیرخشکای رژیمی هم اگر گیر بیارم بازم تلخه و میترسم نخوره، هر چند دیگه چاره اینمونده برام.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.