2777
2789

سلام دوستان من   دیپلم گرافیک دارم و الان دانشجویی طراحی لباسم  من باعلاقه این رشته ها رفتم البته بگم از روی هوس رفتم الان  کلا از هر رشته هنری متنفر شدم 🧚 هم هزینه هاش خیلی  زیاد شده🚬🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧

و یک سال دیگه اردیبهشت ۱۴۰۵ درسم تموم میشه و رشته ای لیسانس  گرفتم کارش آزاده منم بدون سرمایه 🤷‍♂️

ازیک طرف دیگه برای آزمون استخدامی  آموزش پرورش بخوام  بخونم فقظ یک نفر تو شهرمون میگیرن اونم باید چند سال پشت باشم 🧚‍♂️

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم  به رشته پرستاری علاقه دارم و فرهنگیان  اما همه بهم میگن ابن کار نکن از یک شاخه به شاخه  دیگه نرو 

از شرایطم بگم بچه اول خانواده ام وضع مالی افتضاح پدرمم بیماره 😔 واینکه پدرمم کار آزاد داشت اما یه روز پول داشت یه روز نه الانم کلا برشکست شده  و من کار آزاد دوست ندارم

به نظر شما چیکار کنم

این کاربری دست سه نفره

مزون بزن

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمایه به شدت بالای میخواد

خب طراحی کنی بفروشی به مزون دار ها بدوزن چی

به نظرم اصلا سمت فرهنگیان و پرستاری نرو

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
خب طراحی کنی بفروشی به مزون دار ها بدوزن چیبه نظرم اصلا سمت فرهنگیان و پرستاری نرو

اون کار انجام دادم ولی بعضی هاشون مسخره ام کردن  طرح لباس از اینترنت در میارم چرا پول بدم به شما باید برم شهر های بزرگ که متاسفانه اونم نمیشه 

این کاربری دست سه نفره
اون کار انجام دادم ولی بعضی هاشون مسخره ام کردن طرح لباس از اینترنت در میارم چرا پول بدم به شما بای ...

اگر دیپلم گرافیک داری میتونی تو شرکت کار کنی درسته؟

شاید بشه همین گرافیک ادامه بدم کار با فتوشاب 🥲هنوز سردرگمم

اره بهترین کاره

در آمد تو فتوشاپه

استارتر  عزیز💐  

تا به یک ثبات فکری و شغلی برسید دعوتتون میکنم که                                                                        

کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی

البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا