2777
2789
عنوان

خط مخفی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خوبی وجود نداره همشون یه گوهن اونی هم ک میگ خوبه وفاداره فلان صد در صد دستش رو نشده اونم از زرنگیش ...

همین الان یه امام زادشون تو پستت داره کامنت میزاره و بامن بحث داره که چرا گفتم ۹۰ درصد هرزن

خانوما برای ی چس مغز خودتونو درگیر نکنید

استاتر شماهم برا چی مخفی کنی؟هی خودخوری کنی

بگو فلان چیزو دیدم بیا توضیح بده

اگ تکرار کرد یا ج نداد یا اهمیت نداد اون موقع دعوا را بنداز

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
اینقدر تعدادشون کمه که واقعا میشه گفت همهچون تکو توک دیدم واقعا وفادار بودنمن طعم تلخ خیانتو چشیدم ب ...

خانم های هرزه با مرد متاهل میرن تو رابطه که خیانت شکل میگیره پس یه طرف قضیه خود خانما هستن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
خانوما برای ی چس مغز خودتونو درگیر نکنیداستاتر شماهم برا چی مخفی کنی؟هی خودخوری کنیبگو فلان چیزو دید ...

اعصابم خیلی داغونه بگمم خب صد درصد گردن نمیگیره یا میگه امروز خریدم یا یه حرفی پیدا میکنه بگه دیگ فک میکنه گاگولم نمیدونم چیکار کنم

چ فایده ک فک میکنن ما گاگول هستیم و اینکه ذاتشون هیچوقت عوض نشده خب اون خط روشن نشد در عوض جدیدشو خر ...

دستو پاشو خیلی سفت بستم که با خطای بعدی  کله پا بشه ،اینسری راحت تر زودتر لو میره قطعا منم میرم سراغ زندگیم اینطوری واقعا دارم وقت تلف میکنم