2777
2789
عنوان

خط مخفی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 96 پست
بیاین از این به بعد مردانگی به خرج بدین زنی بهتون پا داد پس بزنینقبول نکنین

خداوکیلی تو همین نی نی سایت تا الان بالای 20 تا خانم بهم درخواست دادن 

من از این غلطا نه کردم نه بلدم

من خلاف سنگینم یه بار ابمیوه تاریخ گذشته خوردم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستو پاشو خیلی سفت بستم که با خطای بعدی کله پا بشه ،اینسری راحت تر زودتر لو میره قطعا منم میرم سراغ ...

نه اتفاقا تو فک میکنی ک زود لو میره اتفاقا دیگ الان محتاط شده و یدونه نخ هم نمیذاره از لاشی بودنش بیرون بیاد منم یبار مچشو گرفتم الان امام زاده شده هیچی نداره پاکه پاکه در واقع زرنگ شده دیگ نمیذاره ک چیزی لو بره

اعصابم خیلی داغونه بگمم خب صد درصد گردن نمیگیره یا میگه امروز خریدم یا یه حرفی پیدا میکنه بگه دیگ فک ...

امروز جمعه ست دفترخدماتیا تغطیلن

پیامکش براش اومده که کی خریده

بنظر من کوتاه نیا کوتا بیایی وقیح ترو

هارترمیشه تابخودت بیای میشه یکی

مثل اینایی که توسایت بارداری میچرخن

اعصابم خیلی داغونه بگمم خب صد درصد گردن نمیگیره یا میگه امروز خریدم یا یه حرفی پیدا میکنه بگه دیگ فک ...

من گفتم تو نگو به نظرم 

هر روز جا سیم کارتیشو چک کن لباسهاش یا ماشینشو‌ چک کن بالاخره کمتر حواسشو جمع می‌کنه لو میره البته تو سیم‌کارت دیگه تو دستته اون موقع  مدرک کافی داری میتونی تصمیم نهاییت رو بگیری

من گفتم تو نگو به نظرم هر روز جا سیم کارتیشو چک کن لباسهاش یا ماشینشو‌ چک کن بالاخره کمتر حواسشو جمع ...

ببین گوشیش دو سیم کارته هست دو تا سیمکارتش ک تو اون گوشی هست رو دارم.هر سیمکارتی داره رو دارمممم همشو

مگه زنم مرده؟

اینم جز حقوق من درآوردی آقایونه؟ اگر زن شما خط مخفی داشته باشه مشکل داره ولی شما داشته باشی نه؟! عجب

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواهر خودمم باشه همینو میگم چیز مهمی نیست از نظر ما مردا

از نظر شما هیچی مهم‌نی ولی اگ این حرکتو ی خانم انجام بده اونموقه ادعای غیرت میکنین و زنرو بدبخت هرچند غیرت ب این حرفا نی

ببین گوشیش دو سیم کارته هست دو تا سیمکارتش ک تو اون گوشی هست رو دارم.هر سیمکارتی داره رو دارمممم همش ...

راستی از ایرانسل من میتونی استعلام بگیری چه سیم‌کارت‌های ایرانسلی داره