2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون اشتباه میکنم؟

458 بازدید | 45 پست

خانواده ی من تهران هستن من خودم شهرستانای کرج زندگی میکنم واسه زایمانم که طبیعی هست میخوام برم تهران بیمارستانم تهرانه شوهرم پدرمادرش فوت کردن خواهر برادراشم ازدواج کردن نوه هاشونو بچه هاشون همسن منن شوهرمم اصلا ازاونانیست که بخواد به خواهربرادراش مزاحمت بده حالا من میخوام برم تا زایمانم خونه ی مامانمینا بمونم ولی شوهرم همش میگه زری نرو چطور دلت میاد منو تنها بذاری دوست پسر دوست دخترا همو تنها نمیذارن تو چطور شوهرتو تنها میذاری ،الان به نظرتون من اشتباه میکنم میرم اونجا بمونم؟

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت نمیتونه بیاد کمکت؟

نه آخه دوتا داداش مجرد توخونه بعدخونه ی ما چوت دوبلکسه پله داره مامانم واریس داره نباید پله بره خیلی اذیت میشه بیاد خونم دوروز میمونه میره اونم بعدش مریض میشه

به نظرمن به خواستش احترام بذار والا تو اين سايت خيلى از مردا رو شنيدم كه از خداشون هست تنها بمونن همسرشون پيششون نباشه اصلا بودن يا نبودن براشون فرقى نداره به مادرتون بگين از زايمان تا يه هفته بياد پيشت اگه امكانش هست 

کرج تا تهران راهی نیست که ..تنهایی نمیشه که نوزاد رو نگه داشت حداقل 20 روزی باید یکی کنار ادم باشه

بیشتر بخاطر زایمانم که میخوام برم اونجا یه دفعه حالم بدشد باز مامانم هست اینجا شوهرم سرکاره کی منو ببره بیمارستان

به نظر من تنهاش نذاره معلومه که بهت وابستست و تنهایی اذیت میشه ..کاش میشد یجور مادرت یا اگه خواهر داری خواهرت کسی میومد کمکت که مجبور نشی همسرتو تنها بذاری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شوهرت خودش نمیخواد کمک کنه ...نمیزاره کمک ام بگیری ..مگه بچه اس 

آره اوایلش کمک نمیکرد بعدش دیگه گفتم میخوام برم خونه ی مامانم بمونم خودش کارارومیکنه کمکم میکنه ولی واقعا الان دیگه خموراست نمیتونم بشم