2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون اشتباه میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من تنهاش نذاره معلومه که بهت وابستست و تنهایی اذیت میشه ..کاش میشد یجور مادرت یا اگه خواهر دا ...

یه خواهر دارم نامزده میدونم بیاد اینجا میخواد بره نامزدبازی😂😂😂

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
یه خواهر دارم نامزده میدونم بیاد اینجا میخواد بره نامزدبازی😂😂😂

😂خوشبخت باشن ..اخه ماهم خیلی به هم وابسته ایم دوری واسه هردومون سخته خیلی وسعی میکنیم تو هرشرایط باهم باشیم..واسه همین همسرتو درک میکنم..بازم سعی کن ی راهی پیدا کنی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ب نظر من بری بهتره خدای نکرده طوریت شه یه عمر عذاب وجدان میگیرین ب شوهرتم بگو من بچه اولمه چیزی بلد نیستم یه مدت ک نباشی بیشتر قدر بودنت تو زندگیشو میدونه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
بیشتر بخاطر زایمانم که میخوام برم اونجا یه دفعه حالم بدشد باز مامانم هست اینجا شوهرم سرکاره کی منو ب ...

منم میگم.برو...شوهرت دلتنگ شد میاد دیگه راهی نیست که از تهران تا کرج 

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   
😂خوشبخت باشن ..اخه ماهم خیلی به هم وابسته ایم دوری واسه هردومون سخته خیلی وسعی میکنیم تو هرشرایط با ...

مرسی عزیزم آره منم وابستشم خیلی 

ب نظر من بری بهتره خدای نکرده طوریت شه یه عمر عذاب وجدان میگیرین ب شوهرتم بگو من بچه اولمه چیزی بلد ...

منم ازاین میترسم بابام ومامانمم خیلی نگرانن چون من اولین دخترشونم که باردارم بیشتر استرس دارن 

منم ازاین میترسم بابام ومامانمم خیلی نگرانن چون من اولین دخترشونم که باردارم بیشتر استرس دارن 

بنظر منم برو ولی بگو تو این ۱۰ یا ۱۲ روز ۲ یا ۳بار بیاد بهت سر بزنه... یا مرخصی بگیره ۲-۳ روز اول بیاد با شما دمونه خونه مامانت ولی اصلا" ریسک نکن ک بمونی... الان باید بیشتر ب خودت و نی نی فکر کنی....

من همیشه به شوهرم میگم اگه واقعا دوستم داشته باشی میگی برو استراحت کن. برو با دوستات خوش باش نه اینک ...

آخی عزیزم ایشالا تا آخرش همینجوری وابسته ی هم باشید ولی آدم اذیت میشه بعضی اوقات 

بنظر منم برو ولی بگو تو این ۱۰ یا ۱۲ روز ۲ یا ۳بار بیاد بهت سر بزنه... یا مرخصی بگیره ۲-۳ روز اول بی ...

من خودمم بدبختی آشپزی کنم غذایی که خودم میپزم نمیتونم بخورم اون بیچاره میگه ازبیرون بگیرم برات ولی چقدر ازبیرون غذا بخورم اصلا ضرر داره

عزیزم الان دارین احساسی تصمیم میگیرین بعد اینکه زایمان کردی بچه خستت میکنه ب غلط کردن میوفتی کاش یکی پیشم بود کمک میکرد روز های اول انقد بی خاب میشی بچه گشنه میمونه مامانت باید پیشت باشه ک مواظب بچه باشه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️