2777
2789
عنوان

تورو خدا منو جای برادرتون راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 134 پست
عجبتقصیر عموته؟

اره واقعا . سنش کمه اخه نمیتونه رفیق بازی نکنه نمیتونه نره تفریحاتشو انجام نده

خو زن داره دیگه مجرد نیس ک همش با رفیقاشه

بعد اینقد خانومش بهش فشار میاره ک کم کم داره عصبی میشه جوری ک نمیشه باهاش حرف زد

حالا شاید تو اینجوری نباشی ولی عموم اینجوریه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اکثر اونایی که سن شما ازدواج کرذن پخته تر شدن پشیمون شدن با دختری ک دوسش داری تو رابطه باش همو بشناسید قول و قرار بذارید واسه چند سال دیگه فقط حواست به خط قرمزا باشه

یبار عاشق شدم نرسیدیم الان فکر نکنم دیگه عاشق بشم

ازدواج کرد دختره یا ن اگر ن یبار دیگه ازش درخواست کن شاید اون موقع شرایطشو نداشته احتمالا سنش کم بوده و گفته خب ن خودم الان میخوام ن خانوادم میذارن اگر ازدواج کرده همون هر چی شبیه به معیارت باشه بهتره دختری ک انتخاب میکنی 

معیارت چیه دختره چجوری باشه ؟ این سوالو از خودت بپرس بنویس اون دختره چی باشه ایده آلته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

کار بسیار درستی میکنی برادر 

ازدواج سنت پیامبره آدم تا وقتی میتونه ازدواج کنه و سالم عشق و حال کنه نباید به بهونه های الکی صبر کنه تا به گناه بیافته خدایی نکرده دمت گرم که انقدر مردی تو این دوره زمونه بی مسئولیتی به خدا توکل کن داداش گلم ازش بخواه خودش یه زن خوب برات ردیف کنه انشاالله