2777
2789

یکی از آشنایان دخترش ۳ بار طلاق گرفته(اولینش ۱۴ سالش بود) تجمع تیکه انداخت برای اینکه ابرو دخترش درامان بمونه گفت الان اونایی که چند بار شوهر میکنن خوب میکنن حالا ا اون روز به بعد مامانم میگه تو بلد بودی توهم چند تا شوهر میکردی موندی خونه اره قد بقیه نیستی چند تا چند تا شوهر میکنن 

😑😑😑یعنی خاک توسر این طرز فکر اون دختر جندشو جمع نمی تونه بکنه هرشب زیر یکی آخرم مهر میگیره پسر مردمو بیچاره کرده از نظر مامانم فکر میکنه خیلی کار خوبی کرده

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چندسالته

۱۹

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

(゜ロ゜)(゜ロ゜)(゚_゚)(゚_゚)(゜_゜)(゜_゜)

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

فکر کنم بیزینس اون دختر ازدواج بوده که ازش درامد داشته باشه.. الان خیلیا این شکل شدن با گول زدن پسرا و. عقد کردن مهریه های کلان میگیرن... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خوب شاید اون دختره بدشانسی میورده و بدون بررسی و مشاوره ازدواج می‌کرده کیساش خوب نبودن شایدم خودش مش ...

سه بار ازدواج و هر بار مهریه بگیری به نظر من بدشانسی نیست و کاسبی هست اسمش

سه بار ازدواج و هر بار مهریه بگیری به نظر من بدشانسی نیست و کاسبی هست اسمش

تا واقعا اون ادمو نشناسی و زندگیش رو نبینی نمیشه قضاوت کرد 

مگه یه دختر دیوونس هی طلاق بگیره زندگی خودش نابود میشه