raزهراzah مدیر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 151 عنوان گوشی شیائومی خود به خود خاموش و روشن میشه | مشاهده متن کامل بحث + 6544 بازدید | 106 پست چکار کنم چرا اینجوری شده؟ 1403/06/16 | 06:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raزهراzah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 151 الان اینجا ساعت دوازده دارم از بیخوابی میمیرم خیلی خستم چون منتظرم درست شه خیلی معذرت میخوام تو برو بخواب خسته ای تا همینجا هم خیلی راهنمایی کردی واقعا خیلی ممنونداشتم نگاه میکردم ببینم چجوری حالت ایمن رو فعال کنم آخه ایمن سمت چپ گوشیم ننوشته
هواگرمه عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3081 بخاطر یه شارژر نباید طمع کنی گوشی سامسونگ درسته نسبت به چیزی که میدن گرونه ولی مناسبه و اینکه قاب من ... اجی دست رودلم نزارازیه بندانگشت افتادمنوشوهرم اتیش گرفتیم وقتی ی گوشی هشت میلیونی میخری معلومه گرون ترین قاب رومیندازی بش یاخش گیربردیمش درمغازه یکی دیگه گفت خانم این گوشیابدنشون ضعیف حالادارم رومخ شوهرم کارمیکنم ک بریم بجاش ی سامسونگ بردارم a31بگیرم
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 خیلی معذرت میخوام تو برو بخواب خسته ای تا همینجا هم خیلی راهنمایی کردی واقعا خیلی ممنونداشتم نگاه می ... باید تا وقتی ارم گوشی اومد زود دکمه بگیری متاسفم نتونستم کاری بکنم بدتر از خواب . داره میریزه
raزهراzah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 151 باید تا وقتی ارم گوشی اومد زود دکمه بگیری متاسفم نتونستم کاری بکنم بدتر از خواب . داره میریزه همون دکمه کاهش صدا؟
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 اجی دست رودلم نزارازیه بندانگشت افتادمنوشوهرم اتیش گرفتیم وقتی ی گوشی هشت میلیونی میخری معلومه گرون ... من الان میرم ولی گوشی خوب خواستی معرفی میکنم تو هر قیمتی ولی هیچ کس به من گوش نکرد گفتم شیائومی نخر ایشالا که براشون کار کنه من که بد کسی نمیخوام
raزهراzah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 151 باید روی حالت ایمن باشه بعد دکمه کاهش صدا رو بگیرم؟
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 باید روی حالت ایمن باشه بعد دکمه کاهش صدا رو بگیرم؟ نه وقتی بگیری گوشی میره حالت ایمن و روشن میشه و میتونی از تنظیمات برنامه های ویروسی پاک کنی
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 اجی دست رودلم نزارازیه بندانگشت افتادمنوشوهرم اتیش گرفتیم وقتی ی گوشی هشت میلیونی میخری معلومه گرون ... ولی اجی که نیستم من به شما باید بگم خاله سنم کمه🤭💔🤌🏻
raزهراzah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 151 نه وقتی بگیری گوشی میره حالت ایمن و روشن میشه و میتونی از تنظیمات برنامه های ویروسی پاک کنی جدی؟کو بذار امتحان کنم
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 اجی دست رودلم نزارازیه بندانگشت افتادمنوشوهرم اتیش گرفتیم وقتی ی گوشی هشت میلیونی میخری معلومه گرون ... من انگار مریض روانی هستم پول دارم ولی گوشی نمیخرم الان دو تا دارم a13 دارم مدل بالاتره ولی راحت میتونم s24 بخرم شاید ترس از این دارم که بخرم نتونم کار کنم برای مدرسم چون تنهام من تو کشور غریب و خودم کار کردم ولی این پول برای من چیزی نیس
_____off_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1067 جدی؟کو بذار امتحان کنم ایسگامو گرفتی دارم میگم انجام بده خو