2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش تمومه احتمالا سی پی یو باشه مال منم همینجوری شد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

گوشی شیائومی جدیدشومن خریدم هشت میلیون سه نکشیدشکست ازیه بندانگشت افتادحالم ازشیائومیبهم میخوره

من سامسونگ دارم مقاومتش بالاس گوشی ارزونه دستم ولی گوشی اصلی نیست و خیلی مقاومه 

من سامسونگ دارم مقاومتش بالاس گوشی ارزونه دستم ولی گوشی اصلی نیست و خیلی مقاومه

مردیک میگفت سامسونگ قدیمی شده ن شارژردارن نه هیچی میدونم سامسونگ خرکاره خودم قبل این گوشیه داشت میزدم سینه دیوارنگاش میکردم مث روزاولش بوداین شیائومی نوت12جدیدخریده بودم خیرسرم انقدپشیمونم

مردیک میگفت سامسونگ قدیمی شده ن شارژردارن نه هیچی میدونم سامسونگ خرکاره خودم قبل این گوشیه داشت میزد ...

بخاطر یه شارژر نباید طمع کنی گوشی سامسونگ درسته نسبت به چیزی که میدن گرونه ولی مناسبه و اینکه قاب مناسب گوشی هم لازمه تا تو هر افتادن گوشی نترکه