2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا لطفا

178 بازدید | 15 پست

این دو تا کاربر خانم هم تبلیغ فاالگیر تارووت میکنن هم توهین !! حتی به این بهونه دارن افرادی میکشونن پی وی ک یه پولیم بگیرن !!

لطفاً رسیدگی کنید !!

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

دمت گرم 

نباید بذاریم کلاهبردارا اینجا لونه کنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم نباید بذاریم کلاهبردارا اینجا لونه کنن

اخه جالبیش اینجاست ،من نه توهین کردم نه چیزی برگشته بمن فحش میده بعد می‌ره تاپیکای دیگه میگه آیدی تلگرامشو میدم ۱۰۰ تومن😐

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

@niniyar_2  

@niniyar_5  

لطفاً رسیدگی کنید 

@ازسارابپرس  

میشه نی نی یارو تگ کنی گلم از دیشب هرچی تگ شون میکنم نمیان ..

@ازسارابپرس میشه نی نی یارو تگ کنی گلم از دیشب هرچی تگ شون میکنم نمیان ..

سلام

ساعت کاری نی نی یارها 

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_2  

میشه پیگیری کنی عزیزم 💝

سلام لطفا برای من گزارش بزنیدوبر اساس اسکرین شات رسیدگی نمیشه

سلام ،آخه کلیییی تاپیک شرکت کردم نمی‌دونم کدوم بود ..

سلام لطفا برای من گزارش بزنیدوبر اساس اسکرین شات رسیدگی نمیشه

نی نی یار راه دیگه ای نداره جز گزارش ؟

چون واقعا نمی‌دونم کدوم تاپیک بود ،نمیدونستم باید گزارش بزنیم اما اسکرین شات زیاد دارم از تبلیغاشون 😕