2777
2789

اصول کافی جلد1صفحه: 12 روایۀ: 8 8-سلیمان 

دیلمی گویـد: به امـام صـادق علیه السـلام عرض کردم فلانی در عبادت و دیانت و فضـیلت چنین وچنانست فرمود: عقلش چگونه 

است؟گفتم نمیدانم، فرمود، پاداش به اندازه عقل است، همانا مردي از بنی اسرائیل در یکی از جزایر دریا که سبز و خرم و پر آب و 

درخت بود عبادت خـدا میکرد یکی از فرشـتگان از آنجا گـذشت و عرض کرد پروردگارا مقـدار پاداش این بنده ات را به من بنما 

خداونـدبه او نشان داد و او آن مقدار راکوچک شـمرد،خدا به او وحی کرد همراه او باش پس آن فرشـته به صورت انسانی نزد او آمد 

عابـد گفت تو کیستی؟گفت مردي عابـدم چو ناز مقام و عبادت تو در این مکان آگاه شـدم نزد تو آمـدم تا با تو عبادت خدا‌ کنم 

پس آنروز را بـا او بود،چون صـبح شـد فرشـته به او‌ گفت:جاي پاکیزه اي داري و فقط براي عبادت خوب است. عابـد گفت: اینجا 

یـک عیب دارد. فرشـته گفت:چه عیبی؟ عابـد گفت:خـداي مـاچهارپـائی نـدارد، اگر او خري میداشت در اینجـا میچرانـدیمش 

براستی این علف از بین میرود! فرشـته گفت: پروردگـار که خر نـدارد، عابـد گفت: اگرخري میداشت چنین علفی تبـاه نمیشـد، 

پس خـدا به فرشـته وحی کرد: همانـا او را به انـدازه عقلش پاداش میدهم(یعنی حال این عابـد ماننـد مستضـعفین و کودکان است که 

چون سـخنش از روي سـاده دلی وضـعف خرد است مشـرك و کـافر نیست لیکن عبـادتش هم پـاداش عبـادت عـالم خداشـناس را ندارد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف عقل دقیقا چیه؟ کسی میدونه؟

از این روایت بر میاد که به معنای هوش و توان ذهنی نیست، چون خدا ازش حساب میکشه، حتما امری اختیاری یه. حالا واقعا چی هست؟

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
تعریف عقل دقیقا چیه؟ کسی میدونه؟از این روایت بر میاد که به معنای هوش و توان ذهنی نیست، چون خدا ازش ح ...

صبرکنید از اصول کافی میذارم براتون یه روایت بسیار زیبارو

خب ینی اونایی که خنگن یا ساده هستن خدا بهشون کم پاداش میده؟دست خودشون که نبوده خب

فکر کنم به این معنیه که عبادتش همراه با تعمق نیست. از عبادتش چیزی یاد نمیگیره و طوطی واره فقط، و سطح دغدغه ش در حد همون «چرا اینجا خر نیست»...

صبرکنید از اصول کافی میذارم براتون یه روایت بسیار زیبارو

ممنونم عزیزم. اگه تفسیر و توضیحی داره خیلی دوست دارم بخونم