2777
2789

شوهرم بهم گفت چقدر دلم برای چهره خواهر گلم تنگ شده و با اینکه تازه دیدمش دلم میخاد بازم ببینمش....

از این بابت خوشحال شدم که تو این ۲۰ سال زندگی با همسرم خانواده دوست بودنش بهم ثابت شدست و از خدا ممنونم .چون به همان میزانم هواسش به منو بچهامون هم هست.

از این غمگینم که چرا برتدرای من اصلا تعصبی نسبت بهم ندارن و ماهها بهم زنگ نمیزنن و اصلا انگار نه انگار خواهری دارن 

خودم باهاشون تماس میگیرم گاهی ولی اونا اصلا

من خواهر بدی نبودم براشون😞😞😞💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اون آهنگه افتادم 

که میگه پن آدم بدی نبودم 

ای خواهر شانش خودمونه 

من امشب بابام از خونش کردمون بیرون

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اخی عزیز دلم اشکال نداره حتما سرشون شلوغه بخدا ایقد زندگی سخت شده فشار زندگی رو ادماس خودشونم فراموش میکنن

خدا شوهرتو حفظ کنه هم برا تو هم خواهراش

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

همسرتون توی خانواده پر محبتی بزرگ شده و اعضای خونواده محبتشونو بهمدیگه ابراز کردن مثل همسر من 

ولی خونواده خودتون نه برای همینه 

دقیقا مثل منو همسرم 

خونواده همسرم گاهی روزی چند بار باهم حرف میزنن از اتفاقات روزمره میگن وقتی بهم میرسن همدیکه رو بغل میکنن 

ولی ما نه 😐😪

😞😞😞😞😞

همین قدر غم انگیز 

جلو شوهرم عابروم رفت 

عصبی شدم 

گریه مم گرفته بود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
همین قدر غم انگیز جلو شوهرم عابروم رفت عصبی شدم گریه مم گرفته بود

عزیزم درکت میکنم😞😞😞

گاهی همسرم تعجب میکنه از بی تفاوتی های خانوادم

فقط خواهرم هواسش بهم هست و پدرم 

برادرام و مادرم به هیچ وجه

عزیزم درکت میکنم😞😞😞گاهی همسرم تعجب میکنه از بی تفاوتی های خانوادمفقط خواهرم هواسش بهم هست و پدرم ...

نمیدونم چی بگم بخدا انقد آنشب ناراحت شدم دلم  گرفته که حد نداره نمیدونم گریه کنم یا عصبی باشم 

یدونه خواهر شوهر دارم برادراش چقد بهش احترام میزارن بیا ببین