2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترامشو نگه میدارم وتاحالا کمتر ازگل بهش نگفتم اما باهاش مثل مادرم صمیمی نیستم,گاهی هدیه مگیرم براش میبرم,همسرم دوسش داره منم دوسش دارم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
منم تا الان بهش بی احترامی نکردم،‌ اینکه دیر میرم خونه شون یا شرایطم جوریه ک نمیرم، و کاری ازم میخو ...

اشکال نداره ناراحت میشه تو کار خودتو کن  و بعدا یجور دیگه از دلش دربیار منم خونه مادرشوهرم کار نمیکنم جز گاهی یه لیوانی چیزی بشورم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خوب.مث مامانم باهاش برخورد میکنم یه کم سنجیده تر و باسیاست تر

منم چون دختر نداره بهش میگم مامان،‌

ولی دوبار با حرفاش اذیتم کرد،دلم صاف نشده کامل باهاش، 

برام دعا کنید

باهاش خوبم ولی از ته دل دوسش ندارم هرکاری ام میکنم نمیتونم دوسش داشته باشم ...😕

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اشکال نداره ناراحت میشه تو کار خودتو کن  و بعدا یجور دیگه از دلش دربیار منم خونه مادرشوهرم کار ...

من براشون شرایطمو توضیح دادم،‌دوست داشتم درک کنند،ولی نشد،

حالا فردا میخوام برم خونه شون، 

برام دعا کنید