2777
2789
عنوان

خدایی قبول دارید اسم های ترکی به نسبت اسم های ایرانی جذابترن😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 56 پست
ببخشید درسته اسم سلیقه ایولی شما چند تا اسم دختر و پسر ک جدیدا مد و ترند شده از هر دو زبان رو با هم ...

پناه برکه بلوط اویشن نیلماه مهرو ماهور اینا از نظر شما زشت تر از اسمانی فارسین؟

مثلا آیسودا؛آیسان؛آیلار؛آیلین؛آیهان و......خیلی متفاوتن والا که بیشترشون با آی شروع میشه

خوب اینا فقط اولشون شبیه

ولی اسم های فارسی ارتین،ارسین،ارمین،ارشیدا،آرنیکا،اویسا،ارمیتا کلا خیلی شبیهن

این کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید درسته اسم سلیقه ایولی شما چند تا اسم دختر و پسر ک جدیدا مد و ترند شده از هر دو زبان رو با هم ...

من خودم اسمایی مثل   نور  مهرآفرین  پناه  رو خیلی دوست دارم اسم های زیبای ایرانی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
مثلا آیسودا؛آیسان؛آیلار؛آیلین؛آیهان و......خیلی متفاوتن والا که بیشترشون با آی شروع میشه

پینار 

نازلی 

غیر آی هم داریما😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من خودم ترکماسم ترکی و کردی و لری فرقی نداره همش ایرانیه

بله همه ایران سرای من است ولی خوب میشه اسم ها رو تفکیک کرد،ضمن اینکه برخی از اسمهای ترکی،ترکی استامبولی هستند ک ربطی ب ایران ندارن

این کاربری دست دو نفر هست