2777
2789

پول ندارم

به کراشم بگم دوسش دارم؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای من امروز متوجه شدم عشق سابقم با دختری که میشناسمش ازدواج کرده خیلی نامرده به من می گفت تا آخرش پات وای میسم دوستت دارم و ازین حرفا ولی ظرف چند ماه بعد از جداییمون ازدواج کرده   

بابام کمخونی شدید گرفته دکترا بهش مشکوک شدن نگرانم چیز بدی نباشه دو هفته ست از شدت استرس نمیتونم راح ...

انشالله درست میشه و بد به دلت راه نده پدرت ادم قویی هستش و خیلی خوش شانسه که دختری مثل تو داره

افکار منفیو دور کن از کلمه ندارم استفاده نکنکراشت چجور ادمیه و حس میکنی که متقابله؟

باشه🚶🏻‍♀️پول دارم

والا یکم لجباز و پرنسسه💅

اونموقع که چت میکردیم بهم میگفت عزیزم عزیز دلم قربون چشات و....

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

انشالله درست میشه و بد به دلت راه نده پدرت ادم قویی هستش و خیلی خوش شانسه که دختری مثل تو داره

ممنون عزیزم خیلی دعا میکنم که چیزی نباشه دنیا برام جهنم میشه وقتی بابام مریض بشه، ازتون خواهش میکنم براش دعا کنید 

خیلی دوست داشتم بچه زیاد داشته باشم ولی فعلا یکی دارم سه تا سقط شدن به زمین و زمان چنگ زدم نشد که بمونن 

پارسال آزمون استخدامی شرکت کردم ولی قبول نشدم امسال دوباره میخام شرکت کنم بعضیا میگن منابع اصلی خوندن قبول شدن من منابع اصلی کتاب ندارم با پی دی اف نمیتونم بخونم موندم چیکار کنم

وااای من امروز متوجه شدم عشق سابقم با دختری که میشناسمش ازدواج کرده خیلی نامرده به من می گفت تا آخرش ...

این اشخصاس که بشون نر تعلق میگیره

خیلی پستن 

حالت میدونم بده و ممکنه یسال طول بکشه

ازین تجربه بگیر و خوشحال باش که هر دردیو‌تو زندگیت تجربه میکنی چون قوی ترت میکنه

حالا وقتشه بهش نشون بدی چه کسیو از دست داده و سیسات پیش بگیری

شده ب خاطر ک و ن سوزیش ب بالاترین درجه موفقیت برسی

به خودت برس تغییراتی ایجاد کن ظاهری

مالی و کاری و اخلاقی پیشرفت کن 

مردا همشون پشیمون میشن🤍