2777
2789
عنوان

خیانت در دوران نامزدی

491 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یه سوال اگه شما بدونید یه آقا پسری خیلی لاشی و عوضیه و کلا مورد اخلاقی داره ولی ظاهرش خیلی آقا و جنتلمن و حتی مذهبیه و با یه دختر خانوم خوب از یه خانواده خوب عقد کرده چی کار می کنید ؟ به گوش دختر می رسونید طرف چه کاره است یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش حتما می‌دونه ومیشناسه زنش شده شایدم گذشته رو گفته باشه خانم قبول کرده یا شاید عاشق این خانم باش ...

آخه هنوزم داره به کارای سابقش ادامه می ده تو یه اپلیکیشن دوست یابی دیدمش ناشناس باهاش چت کردم گفت مجردم دنبال دوست دخترم 

نمیگم به من چه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فقط می ترسم باور نکنه چون اسکرین شات اینا نکرفتم پسره هم خیلی دروغگوئه حتما حاشا می کنه

بیخیال بابا اون مگه میشه نامزدشو نشناسه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.