2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تو سهیت نوشته تحویل پست چی شدهنگفتم که تحویل پست دادم

معمولا وقتی تحویل پست‌چی بدن همون روز یا فرداش میاره اگه بیاره و نبتشید میبره پیت خونه خودتون برید بگیرید یا چند روز بعد دوباره میاره معمولا  پست چی تلفن میزنه که بیاید بسته دارید اگه خونه نباشی میتونی بگی بدید همسایه .ما که هر وقت هونه نباشیم به پست چی میگیم بده به سوپری سر کوچه دیگه اونم یاد گرفته

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
معمولا وقتی تحویل پست‌چی بدن همون روز یا فرداش میاره اگه بیاره و نبتشید میبره پیت خونه خودتون برید ب ...

ادرس مغازه دادم بودیم منتها یا نیاورده یا ادرس پیدا نکرده

حالا به نظرت شنبه حضوری برم اداره پست تحویل میدن بهم؟ یا وایسم زنگ بزنه؟

ادرس مغازه دادم بودیم منتها یا نیاورده یا ادرس پیدا نکردهحالا به نظرت شنبه حضوری برم اداره پست تحویل ...

شاید تعطیلات بوده ا نا هم تعطیل بودن  زنگم بزنی شاید جواب بدن اگه نزدیکه حضوری برو

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شاید تعطیلات بوده ا نا هم تعطیل بودن زنگم بزنی شاید جواب بدن اگه نزدیکه حضوری برو

شانس دورم هست🥲حالا اومیدوارم خوده پست چیه فردا زنگ بزنه بهم

پست چی دفعه قبل بهم زنگ زده بود که ادرس رو نتونسته بود پیدا کنه ایندفعه ای هم اومیدوارم زنگ بزنه🥲

عزیزم تجربه من این بوده جمعه و روز های تعطیل رسمی نمیاره  میره شنبه ای چیزی که اونم نباشین میتونی با کد رهگیری تو سایت اداره پست رهگیری کنه و اونجا بهت کد بایگانی میده که بری حضوری تو اداره پست تحویل بگیری یا اگر اپ بله رو داشته باشی ربات دستیار پستچی رو فعال کنی میتونی اونجا بزنی که مجدد بیارن برات