یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم تو سهیت نوشته تحویل پست چی شدهنگفتم که تحویل پست دادم
معمولا وقتی تحویل پستچی بدن همون روز یا فرداش میاره اگه بیاره و نبتشید میبره پیت خونه خودتون برید بگیرید یا چند روز بعد دوباره میاره معمولا پست چی تلفن میزنه که بیاید بسته دارید اگه خونه نباشی میتونی بگی بدید همسایه .ما که هر وقت هونه نباشیم به پست چی میگیم بده به سوپری سر کوچه دیگه اونم یاد گرفته
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم تجربه من این بوده جمعه و روز های تعطیل رسمی نمیاره میره شنبه ای چیزی که اونم نباشین میتونی با کد رهگیری تو سایت اداره پست رهگیری کنه و اونجا بهت کد بایگانی میده که بری حضوری تو اداره پست تحویل بگیری یا اگر اپ بله رو داشته باشی ربات دستیار پستچی رو فعال کنی میتونی اونجا بزنی که مجدد بیارن برات