zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 عنوان اگه یه بسته ای پنج شنبه تحویل پست چی داده بشه ممکنه جمعه بیاره(علامت سوال) 1845 بازدید | 24 پست جمعه ها اصلا پست چی تحویل میدن؟ اگه یه وقت نیاورد زنگ بزنم اداره پست با کد رهگیریم میتونم پیگیری کنم برم حضوری از پست بگیرم؟و اینکه بعد چندروز بسته رو برگشت میزنن میره به سمت مبدا؟ 1403/06/15 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 36089 نه فقط روز کاری یه بار میاره نبودی پیام روز و ساعت میده که فردا فلان ساعت میام دوباره نباشی میره اداره پست ولی دیگه کی بره مبدا نمیدونم اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
محیط_زیست_پاک عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 10033 برای من یه بار جمعه اورد .ولی معمولا دو سه روز طول میکشه اگه پنج شنبه داده خیلی زود برسه شنبه یکشنبه میرسه هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 11019 برای من یه سری روز تعطیل آوردن...برای همین تعجب کردم بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲
zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 خیر اگه زنگ بزنم اداره پست جوابمو با کد رهگیریرمیدن که بدونم حضوری برم تحویلم میدن یا نه؟اخه راهش دوره اداره پست🥲
zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 نه فقط روز کاری یه بار میاره نبودی پیام روز و ساعت میده که فردا فلان ساعت میام دوباره نباشی میره ادا ... اخه این پست چی اصلا زنگ نزده بهممنتهه تو سایت رهگیری زده تحویل پست چی داده شده
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9868 اگه زنگ بزنم اداره پست جوابمو با کد رهگیریرمیدن که بدونم حضوری برم تحویلم میدن یا نه؟اخه راهش دوره ... بپرس ولی تا اونجایی که میدونم نه!
zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 برای من یه بار جمعه اورد .ولی معمولا دو سه روز طول میکشه اگه پنج شنبه داده خیلی زود برسه شنبه یکشنبه ... گلم تو سهیت نوشته تحویل پست چی شدهنگفتم که تحویل پست دادم
کیاناجوجو عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1199 اگه زنگ بزنم اداره پست جوابمو با کد رهگیریرمیدن که بدونم حضوری برم تحویلم میدن یا نه؟اخه راهش دوره ... اگ کد رهگیری داری تو گوگل رهگیری مرسولات پستی رو بزن اونجا کدتو سرچ کن.میاره بسته ت الان کجاس
zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 جمعه ها پست تعطیله به اداره پست کار ندارمبسته تحویل پست چی داده شده ( همون فردی که بسته میاره، تو سایت رهگیری نوشته)حالا میخوام بدونم روزای جمعه بسته میارن پستچی ها؟ یا تعطیلن؟
zahrabano1 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8790 اگ کد رهگیری داری تو گوگل رهگیری مرسولات پستی رو بزن اونجا کدتو سرچ کن.میاره بسته ت الان کجاس خو دارم میگم گلمبسته تحویل پست چی داده شده ۹ صبح امروزولی پست چی نکرده حتی یه زنگ به من بزنه