2777
2789

سلام عزیزم. خوبی. تایپیکتو خوندم.  انگار زندگی نامه منو نوشتی..... منم همینکارارو باهام کردن تو نامزدی تو عقد بعداز عروسی. چندسال بعداز عروسی هم زدن به تیپ و تارِ هم.  ولی من طرف شوهرمو گرفتم و باهمشون قطع رابطه کردم.  باشوهرت حرف بزن ک اگه تو کلانتری پرونده باز شه برات دیگه هیجا بهت کارنمیدن. آبروت میره.  محبتتو بهش بیشتر کن.  هروقت میاد حرص بخوره از خونوادت آرومش کن و بگو لیاقت ندارن ک تو بخاطرشون حرص بخوری.  اگه لازم شد توهم پابه پا شوهرت فوششون بده البته تو خلوت خودتون. متوجه منظورم میشی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهیچکدوم رابطه برقرار نکن ک حرف بُرد و اورد شه و بیشتر مایهء حرص شه. فقط خودت میتونی زندگیتو و شوهر ...

اره چون واقعا امیدم شوهرم. از اونا کلا قطع امید کردم .چون میخوان ارامشمو بهم بزنن .ولی نمیدونم تهش چی میشه شما چن وقته قطع رابطه ای

من بعداز 4 سال تازه الان کم کم دارم باهاشون آشتی میکنم. البته فقط خودم.  شوهرم دوس نداره آشتی ک ...

منم شوهرم از قبل این اتفاق میگفت تو برو کاری بمن نداشته باش من گفتم هرکی منو بخواد باید توروهم بخواد نمیرم بعد ده سالم بخوام برم باتو میرم .

منم همینا گفتم. گفتم اگه تورو نخوان پس منم نخوان.... بخدا از هیچکدومشون راضی نیستم.  شوهرم ماهه ...

من شوهرم خیلی مهربون دلسوزه خیلی باهاش کج تابی کردن ابروشو بردن اینم دیگ کج افتاده

سال 91 یه مسافرت دسته جمعی رفتیم و بحثمون شد. قهرکردیم... پارسال با بابام آشتی کردم.  ولی مثل م ...

دوری دوستی منم با بحث دیروز دیگ قید ههرو زدم تا خدا خودش چی بخدا انشالله سرعقل بیان