2777
2789
عنوان

کم شدن مایع آمنیوتیک در هفته 30 ؟؟

1318 بازدید | 9 پست

سونوگرافی نوشته کاهش مایع آمنیوتیک (الیگو هیدر آمنیوس خفیف) و عددشو نوشته 92 م.م . این عدد 92 یعنی چی؟؟ الان بر اساس پری 29 هفته و 2 روز هستم ولی تخمین سن بارداری بر اساس سونو نوشته 28 هفته و 6 روز.

مشکلی هست آیا ؟
میگن در این صورت باید استراحت بیشتر بشه ولی من الان 2 ماهه که استراحت مطلقم دیگه استراحتو نمیشه افزایش داد.

چرا اینطوری شده ؟ کسی میدونه خطری داره یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کم شدن مایع امونیوک مهمه چون بچه داره رشد میکنه باید خیلی حواست به حرکتای بچه باشه که کمنشه خودت اگه یه موقع میبینه حرکتش کم شده یه مایع شیرین بخور و سمت چپت دراز بکش اگه تکون نخورد باید بری دکتر مایعات زیاد بخور مثل اب هندوانه 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
عزیزم کم شدن مایع امونیوک مهمه چون بچه داره رشد میکنه باید خیلی حواست به حرکتای بچه باشه که کمنشه خو ...

باشه از این به بعد بیشتر دقت میکنم پس. دستت درد نکنه.

من خودم تو هفت ماهگی مایع کم شد دکتر سه رو بیمارستان بستریم کرد و امپولای تکمیل ریه بچه رو بهم تزریق کرد و بعدش تا یک ماه استراحت مطلق ولی دائم مایعات میخوردم و هشت ماهو یک هفته بود پسرم و به وسیله سزارین به دنیا اوردن گفتن بیشتر بمونه خطرناکه چون مایع من کم شده بود

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
من خودم تو هفت ماهگی مایع کم شد دکتر سه رو بیمارستان بستریم کرد و امپولای تکمیل ریه بچه رو بهم تزریق ...

لیک مایع نداشتی ؟؟ همینجوری خود به خود کم می شد ؟؟