2777
2789
عنوان

مادر بد

272 بازدید | 27 پست

کاش مث یسری از دخترا ، ی خونواده ای داشتم ک مث کوه پشتم بودن، فرقی ام نمیکنه مادر نداشتم پدر داشتم، یا پدر نداشتم مادر داشتم

دلم از اون پدر مادرا میخاد ک اجازه نمیدن کسی ب دخترشون چیزی بگه مخصوصا بعد ازدواج

من نامزد ک شدم مادرم هرروز ب مادرشوهرم زنگ میزد بیاید عروستونو ببرید لاقل ی هفته...

چون خودش دوست پسر داشت...

ولی اندازه ی دختر پونزده ساله م عرضه نداشت ک حداقل خونه پسره بره،دخترشو بیرون میکرد ک اون عوضی بیاد

حالا من ک نمیرفتم ولی انقد گفت گفت مادرشوهر سواستفاده گرمم فرصت دستش افتاد سوار گردنم شد...فهمید بی کس و کارم فهمید هربلایی بخاد میتونه سرم بیاره کسی نیس بگه چیکار این بچه داری....

دلم میخاس هربار ک بهم تیکه میندازه جرات دفاع کردن داشته باشم

دلم میخاس هربار حرف بارم میکنه برم ب مامانم بگم ز بزنه پشتم درآد....ولی من خیلی تنهام...حتی مادرم ب نامزدم زنگ میزد ک بیا ببرش پس کی میبری الان نامزدم ولی بنده خدا منو برد خونه خودم حالام مادرشوهرم زنگ میزنه میگ تو ک رفتی نشستی خونت فلان با مسخره...

بی مادری وقتی مادر داری خیلی بده دخترا...اشکام بند نمیاد...

چن سالته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیابغلم🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

به فکر خودت باش زندگیتو بگیر تو دستات و پیشرفت کن و موفق شو درآمد داشته باش و از نقش قربانی بیا بیرون قوی باش

میتونی مادرت رو عوض کنی؟ مادرشوهرت رو چی؟ فقط مثل اونا ضعیف و بدبخت و خاله زنک نشو

مامانتم واقعا برای بی لیاقتی و بی شخصیتیش متاسفم...خودتو ناراحت نکن خودتو قوی کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

عزیزم خیلییی سخته بابات چی میگفت ؟

جهیزیه خریدن برات؟

مامانت عقل داره بدون هیچ مراسمی تو رو فرستاده خونه نامزدت 

بعدش چرا میگی نامزدیم ؟ چرا زندگیتوو شروع نمیکنی ؟

سریع برو ماه عسل و این دوره مزخرف نامزدی رو تموم کن و از این مادر سمی فرار کن 

سال ب سال برو دیدنش

پسرم   
میخام جدا شم...خسته شدم خودم مادرخودم بودم پدرخودم بودم حامی خودم بودم...دیگ انرژی قوی بودن ندارم... ...

اگه همسرت خوبه در کنارش بمون.اوضاع رو بدتر نکن واسه خودت.امیدی به مادرت نیست.تنهاتر میشی

به فکر خودت باش زندگیتو بگیر تو دستات و پیشرفت کن و موفق شو درآمد داشته باش و از نقش قربانی بیا بیرو ...

هم درامد دارم هم موفقم هم مستقلم ولی دیگ نای قوی بودن ندارم...اگ مرده بودن میگفتی مردن...وقتی زنده ن و آبروتو میبرن و تنهات میذارن و....تنهایی جنگیدن خیلی سخته جلو خونواده شوهر...