2777
2789

خونمون حیاط دار هست تو حیاطمون درخت انگور قرمز داریم رشد زیادی داشته که کلا روی دیوار خونه پهن شده از سقف خونه تا دیوار حیاط گرفته دیدم صدا خنده بچه ها میومد کسی هم خونه نبود 

رفتم نگاه کردم دیدم ۶..۷ تا بچه افتادن بجون این انگور قرمزه رو دیوار خونه از بیرون چون کنار دیوار خونه زمین خودمون هست هنوز ساختش نکردیم منم تا درو باز کردم دیدم با ترس داشتن فرار میکردن رفتم بهشون گفتم با اجازه کی دست میزنید اونا هم از ترس پراشون ریخت😂 گفتم دیگه حق ندارید بدون اجازه دست بزنید  

هم عذاب وجدان دارم میگم بچه ان خودمم خوشحال میشم بخورن هم اینکه کلا انگور بهش سم نمیزنیم فقط قسمت رو دیوار میگیره و بدرد خوردن هست بقیه اش یه مشت برگ و چوب اضافی 

هم مردم شعور ندارن میان میچینن بدون اجازه 

.

درختی که بره توخیابون حلاله واجازه نمیخواد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درختی بیرون خونتون باشه 

یا بیوفته خونه همسایه حلاله

منم بچه بودم با اینکه خونه خودمون پر انگور بود خوشمون میومد از دیوار بقیه بچینیم

چن بارم از بابام کتک خوردم سر این کارم🤣🙁

Nail artist 🤍  

اگه تو کوچه است که میشه حق همسایه ایراد ندارد ولی دوست نداری خودت برو زودتر بچین

نه تو کوچه نیست تو حیاط خودمون کاشتیم رشد کرده زیادی رشد کرده کل دیوارا گرفته شدن منم همینو میگم دوست دارم مردم بچینن اما فقط قسمت رو دیوارا میگیرن که اونم ۲ تا صندوق بیشتر انگور نیست بقیه اش بدرد نمیخوره باید به گاو گوسفندا داد دیوار هم میخوره به زمینی که واسه خودمونه اصلا ربطی به کوچه نداره 

خیلی تو چشم میان حتی موقعی که غوره باشن بازم میچینن 

دقیقا ماهم همین کارو میکنیم سعی میکنیم زود بچینمشون وگرنه هیچیش گیر خودمون نمیاد 

.

اگه درختی بیرون خونتون باشه یا بیوفته خونه همسایه حلالهمنم بچه بودم با اینکه خونه خودمون پر انگور بو ...

خوبع بازم جرعت داشتی من حوصله دعوا با مردم نداشتم و حقیقتش هم بدم میومد سر این کارا دعوام کنن هم میترسیدم😂😂

.